Yardım 1.2 doblo benzin 2004

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

batu60

Azimli Üye
Doblo
Adı
Batuhan
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.9 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Gri gibi bir renk
Merhaba 2004 model bir 1.2 benzin doblo almayı düşünüyorum aracın klimasi yok sıcaklarda kullanmak için klima takılabilir mi veya takılırsa bir sorun olur mu bana bir yardım eder misiniz (araçlardan iyi anlamıyorum)

Fiat benzinli araç almayın. Doblo için 1.9 jtd alın kafanız rahat olsun kliması var. Gücü yerinde sadece ustaları biraz sıkıntılı.

Fiat benzinli araç almayın. Doblo için 1.9 jtd alın kafanız rahat olsun kliması var. Gücü yerinde sadece ustaları biraz sıkıntılı.
Param sadece ona yetiyor ama 300bin gibi fiyatım var ve sadece tokat merkezden alabilirim araç

Araç ilanlarından Tokat için bulamadım fakat 1.2 motor çok kötü. 1.3 multijet 1.9 JTD bulursanız sizin için daha iyi olur. Sizin bütçenize de uyuyor.

1.9 d sx dusunursen bnde var klimasi aktif, otomobil ruhsat ,muayene 2026 subat olmasi lazim ocak da olabilir.kaza tramer yok. 🙂 tek sorun kocaelideyim 🙂

1.9 d sx dusunursen bnde var klimasi aktif, otomobil ruhsat ,muayene 2026 subat olmasi lazim ocak da olabilir.kaza tramer yok. 🙂 tek sorun kocaelideyim 🙂
Kocaeli çok uzak, ya gidemem oraya gitsem gelemem o kadar iyi şoförlüğüm olduğunu sanmıyorum 🙃

Araç ilanlarından Tokat için bulamadım fakat 1.2 motor çok kötü. 1.3 multijet 1.9 JTD bulursanız sizin için daha iyi olur. Sizin bütçenize de uyuyor.
1.3 multinet buldum gidip bakacağım belki, daha iyidir

Kocaeli çok uzak, ya gidemem oraya gitsem gelemem o kadar iyi şoförlüğüm olduğunu sanmıyorum 🙃
yaw dostum başka araba kalmadı mı 🙂 ben sana tavsiyem kendim 6 seneden fazladır Doblo 2 kasa 2008 kullanıyorum 1.9 105 beygir on numara araç bak keyfine klima buz çekiş süper vergi yüksek muayene yılda bir amma aslan besliyorsun değer

1.2 benzin/tüp gitmez sıcakta hararet yapar sorun çıkarır.Sadece benzinde kullanırım yaşadığım yer düzlük yük atmayla işim olmaz dersen düşünebilirsin fakat bence almasanız daha iyi olur.Uzun yolculukta kısa şanzıman oranı nedeniyle kafanız şişer yokuşta dolu halde tırlar sıkıştırır sizi.

Back