batu60
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 8 Eylül 2024
- Adı
- Batuhan
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.9 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Gri gibi bir renk
Param sadece ona yetiyor ama 300bin gibi fiyatım var ve sadece tokat merkezden alabilirim araçFiat benzinli araç almayın. Doblo için 1.9 jtd alın kafanız rahat olsun kliması var. Gücü yerinde sadece ustaları biraz sıkıntılı.
Fikre gerek yok 1.2 karıncadan Kartal muamelesi görünmez@yunus0635 Abi var mı fikrin ?
Kocaeli çok uzak, ya gidemem oraya gitsem gelemem o kadar iyi şoförlüğüm olduğunu sanmıyorum 🙃1.9 d sx dusunursen bnde var klimasi aktif, otomobil ruhsat ,muayene 2026 subat olmasi lazim ocak da olabilir.kaza tramer yok. 🙂 tek sorun kocaelideyim 🙂
1.3 multinet buldum gidip bakacağım belki, daha iyidirAraç ilanlarından Tokat için bulamadım fakat 1.2 motor çok kötü. 1.3 multijet 1.9 JTD bulursanız sizin için daha iyi olur. Sizin bütçenize de uyuyor.
En güzeli bu al onu batu1.3 multinet buldum gidip bakacağım belki, daha iyidir
yaw dostum başka araba kalmadı mı 🙂 ben sana tavsiyem kendim 6 seneden fazladır Doblo 2 kasa 2008 kullanıyorum 1.9 105 beygir on numara araç bak keyfine klima buz çekiş süper vergi yüksek muayene yılda bir amma aslan besliyorsun değerKocaeli çok uzak, ya gidemem oraya gitsem gelemem o kadar iyi şoförlüğüm olduğunu sanmıyorum 🙃