1.9d sx mi 1.9 jtd mi

gozukaraakif

Azimli Üye
Arkadaslar ben bugun aracimi sattim ve doblo almaya karar verdim . iki arac buldum . ilki doblo 1.9 d sx bu arac cift surgulu airbag var klima , elektrikli ayna ve otomatik cam mevcut diger 1.9 jtd de ise hicbiri yok ayrica tek surgu. Hangisini almam gerek tesekkurler ...v

bence kesinlikle jtd al derim . bendeki araba 1.9d yani turbosuz demek . jtd ise turboludur. yani yeterince seri ve 1.9d ye göre kat ve kat üstündür. ayrıca 1.9d ye göre motor ömürleri daha fazladır.

depoları 60 lt alır. bendeki 1.9 d ile uzun yolda 1000 km yi geçmiştim. ş.içi 850 - 900 civarında . tabi sakin kullanılırsa. 🙂
jtd nin de bundan aşağı kalır yanı olmaz.

Öncelikle Doblo ailesine hoş geldin. Bana kalırsa turbo lu jtd yi tavsiye ederim.

tabiki JTD, diğer 1.9 motor doblolardaki turbo ile JTD deki turbo farklıdır ve daha fazla performanslıdır

bulduğunuz araçları internet üzerinden bulduysanız linkleri gönderin bakalım daha iyi anlarız hangisi iyi kötü?

Tsk ederim hos buldum hocam sanirim jtd alacam yilbasindan sonra istanbula gidip gelecegm k.marastan ortalama ne kadarlik yakit tuketir

@gozukaraakif
sakin kullanırsanız koklar yakmaz tabi bakımları zamanında yapıldıysa 🙂

tahminen gidiş geliş toplam 130 litre kadar mazot yakarsınız

@gozukaraakif

bu araç sonradan açma cargodan combiye çevrilmiş bilginiz olsun

Akif birde buna bak hoşuna gidermi.
(link)

iyi baktırın.turbosuzu bile turbolu diye satmaya çalışıyorlar millete.

Borda olanı iyi

o da sonradan açma.

Back