Metan
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 22 Ocak 2020
- Adı
- Emre
- Kan Grubu
- B RH -
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.3 Multijet
Öncelikle herkese merhaba, forumda ilk konum. Adım Emre, 31 yaşındayım, Mersinde yaşıyorum. Ehliyetimi de aracımı da bu sene ocak ayında aldım. Yaklaşık 22 bin km yol yaptım. Aracım 2013 model 1.3 Multijet, şu an 106.000 kilometrede.
Aracımdan gayet memnunum fakat 2 gün önce motordan garip bir ses (tıkırtı gibi) gelmeye başladı.
Ses sadece 2bin devire çıkınca ve gaza yarım ya da daha fazla basınca geliyor. Gaza hafif basınca ya da gazdan ayağımı çekince ses gelmiyor. Her viteste denedim durum aynı hep 2bin devir civarında tıkırtı gibi bir ses geliyor. Videoya kaydettim ama videoda ses anlaşılmıyor yine de hem rolantida çalışırken hem de hareket halinde kullanırken çektiğim videoların linkini aşağıya koyuyorum.
Fikir verebilecek yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Rolanti Videosu 1
Rolanti Videosu 2
Seyir Halinde Video 1
Seyir Halinde Video 2
Aracımdan gayet memnunum fakat 2 gün önce motordan garip bir ses (tıkırtı gibi) gelmeye başladı.
Ses sadece 2bin devire çıkınca ve gaza yarım ya da daha fazla basınca geliyor. Gaza hafif basınca ya da gazdan ayağımı çekince ses gelmiyor. Her viteste denedim durum aynı hep 2bin devir civarında tıkırtı gibi bir ses geliyor. Videoya kaydettim ama videoda ses anlaşılmıyor yine de hem rolantida çalışırken hem de hareket halinde kullanırken çektiğim videoların linkini aşağıya koyuyorum.
Fikir verebilecek yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Rolanti Videosu 1
Rolanti Videosu 2
Seyir Halinde Video 1
Seyir Halinde Video 2