Yardım 2017 Doblo Combi 1.6 Multijet Conformatic Premio Plus (Baskı Balata)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaBaLuKs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BaBaLuKs

Yeni Üye
Doblo
Adı
Barış
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Müzisyen
Aracınız
Doblo
Modeli
Panorama
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2012
Renk
Gri
Selam arkadaşlar araç 92.000 Km de baskı balata bitik uyarısı alıyorum araç çalışıyor fakat hareket etmiyor acaba baskı balata değişim ücretin işcilik vs toplamda bu işin maliyeti nedir? daha önce yaptırın oldumu otomatik doblo için.

Baskı balata, hareketli volan olduğu için volanla birlikte değişir volanı değişmem derseniz uyum sağlamaz ve kısa sürede sıkıntı çıkarabilir yine masraf olur ve külfetlidir 20-25 aralığında fiyat çekebilirler.

Volan ve debriyaj set takımı orjinali (Voleo muş) internetten biraz araştırdım fakat daha hesaplı olan marka (Luk muş ) aralarında 3.000 tl gibi bir fark var yalnız (Valeo) markasını 15.000 tl ile 18.000 tl arası satılırken (luk) ise (Valeodan) biraz daha ucuza satılıyor burada yapılacak olan orijinal ürünü ucuza satanı bulmak. Tabiki bu meşakatli bir iş olduğu için işcilikde yüksek olacaktır tahminimce en az 3000 TL işcilk yazarlar yani 19 ila 22 bin arası tutar diye düşünüyorum ustasına göre de değişiklik gösterebilr sizin dediğiniz gibi 25.000 Tl'yede çıkabilir. Peki varmı bu işi iyi yapacak güzel bir usta parçaları ben dışardan alayım o sadece montaj yapsın işinin ehli temiz kalpli usta hayatımın sonuna kadar benim ustam olsun 🙂 Böyle arkadaşımız abimiz tanıdığımız bir usta varmı arkadaşlar.

Son düzenleme:
Back