blow off için yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abdus_05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Abdus_05

Yeni Üye
Arkadaslar bılındıgı uzere elımde 2008 doblo premıo var 1,3 motor . ben arabaya bloww off ve performasn hava fıltresı taktırcam. bunları kullanan yada herangı bırını kullanan varmı. En basta bloww off olan yada dobloda blow off gordunuzmu .Bıldıklerınızı paylasın lutfen .

hemşo gecen bu konu hakkında bir arkadaş acmış konuyu dedigi şu performas hava filitresi işe yaramıyormuş yani ötme yapmıyormuş
blow off gelince bende cok istiyorum taktırmak turboya cok faydası varmış ama maliyeti sanırım 400 . 500 tl yi buluyormuş vazgeçtim 🙂

Hacı hks markalar o cıvarda. ama jvs var su anda ındırımde hemde. ama randuman verırmı bılmıyorum ıste. kullanan arkadas varmı acaba.dobloya takılısı uzun suruyormu cok masraf cıkarıyormu blow off tan baska herangı bı malzeme almak gerekıormu falan acabaa 🙁

taktımı iyi çuffffff çuff lamasını istiyosan hks takacaksın exra parca cıyor biliyorum hava hortumu plastik ya dobloda o demir olması gerek çünkü üstüne monta ediliyo bildigim kadarıyla

dobloya bağladım ben ama sıkıntı blow off felan herşey vardı T sini felan yaptırdım vakumu frenden aldığım için dizelde gaz kesici kullanman gerekiyor yani gazı bıraktığın zaman valfin açılması için vakum gerekiyor tabi kelebeğin geri kapanması için de gaz pedalının altına switch gerekiyor bu switchi wakum hortumu t sine bağlanması gerekiyor sürekli açık olması lazım kapalı olursa wakumu frenden aldığın için fren tutmuyor yani switch işi felan var sıkıntılı iş ben ses aldım ama geri söktüm değmez

Back