Çok teşekkürler.bakiergul tarafından yazılan metin:
hemen yaptırmanı tavsiye ederim boya koruma zaten aracın boyasının solmaması yıpranmaması için yapılır.....Aracınız hayırlı olsun.....
tLqA tarafından yazılan metin:
aracı aldıgınızda yaptırsaymıssınız. simdi kullanın. seneye bidaha yaptırırsınız. ama benim önerim ziebart altın zırh koruma. fiyatı biraz pahalı ama sıfır arabam olsa yaptırırım. 1000 Tl vericek durumunuz varsa hemen ziebart bayisine koşun derim
premio35 tarafından yazılan metin:
aracı aldıgınızda yaptırsaymıssınız. simdi kullanın. seneye bidaha yaptırırsınız. ama benim önerim ziebart altın zırh koruma. fiyatı biraz pahalı ama sıfır arabam olsa yaptırırım. 1000 Tl vericek durumunuz varsa hemen ziebart bayisine koşun derim
1000tl şuan veremem, bir arkadaşım ziebartta çalışmıştı, çok methediyor, kullandıkları ürünler boyaya en az zarar veren ve en çok koruyanlarmış. İmkanım olduğunda yaptırabilirim.
yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
vallah bu konuda benimde sıkıntım var zibart yaptırmak istiyorum aracımı 2. el aldım benden önce kullanan adam koltukların üzerinde ne yaptıysa artık leş gibi halada öyle havalar biraz ısınınca yaptırmayı düşünüyordum bu konuda tanıdığı olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
valla en iyisi kılıf almak aracı aldıgımız anda. böylece koltuklara zarar gelmez. ve yaz için araca perde ve ön tarafına karton almak. böylece yazın günesten aracımızıda koruruz. bu dediğim işlemler ucuzlarından alırsanız 100 tl ye bile gelmez ve aracınızın içini korumus olursunuz