Bursa doblocu usta

Muratcanyilmaz16

Azimli Üye
Doblo
Adı
Murat
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Doblo
Bursa’da işini hakkıyla hızlı temiz yapan bir usta var mı fiatcı doblocu ne denirse

ben mersin'deyim YouTube'da Uludağ otomotiv diye bir tamirci var Bursa'da YouTube'a bak adres telefon falan çıkıyor YouTube'da Uludağ otomotiv diye ara çıkar videolarda gördüğüm kadarıyla işlerini güzel yapıyorlar

Orhangazi de Teknikiş Oto vardı yetkili servis, ustaları çok iyiydi, Orhangazi ilçesi olmasına rağmen Bursadan, Yalovadan herkes randevu alıp oraya gidiyordu çünkü sıra bulmak çok zor oluyordu. Gerçekten de hakediyorlardı, daha araba çalışırken sesinden anlıyorlardı ne sıkıntısı olduğunu. Ne olduysa işleri de çok iyi olmasına rağmen birden kapandı, en kısa sürede aynı yerde tekrar hizmete girecektir diye yazmışlardı kapısına ama maalesef bir daha açılmadı. Bilenler bilgilendirirse ben de memnun olurum. Saygılar.

ben mersin'deyim YouTube'da Uludağ otomotiv diye bir tamirci var Bursa'da YouTube'a bak adres telefon falan çıkıyor YouTube'da Uludağ otomotiv diye ara çıkar videolarda gördüğüm kadarıyla işlerini güzel yapıyorlar
Fiat değil bütün araçlara bakıyorlar. Zannedildiği kadar profesyonel değiller. Yetkili servisten ayrılma usta bulursanız daha iyi olur.

Bursa küçük sanayi sitesi 36.sokakta Güven Oto Ekrem Alptekin var 1.6 dizel ve 1.3 dizel doblolara burda bakım yaptırıyorduk.Memnun kaldık.Hızlılar.

Back