ÇOCUK KİLİDİ

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

munurkavalci

Daimi Üye
Adı
münür
Kan Grubu
AB RH +
Meslek
Aşçı
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2011
Renk
siyah
selam arkadaşlar size bi sorum var benim 2006 1.9 premio var bunlarda arka kapılar da çocuk kilidi varmı varsa nasıl yoksa ne yapmalıyım içeriden açilmaması için en azın dan arka sağ kapı için

Sevgili kardesim bende var oldugunu biliyorum.....surme kapini actiginda arka kisminda beyaz plastik yuvarlak bir parca goreceksin ....kontak anahtarinin ucu ile bu plastigi saga dogru cevirdiginde cocuk klidin aktif olur ....bir kontrol ederek bizlere bilgi verirsen sevinirim...

var abi ben kullanıyorum.hatta 2sinide kapatıyorum,benim velet 5 yaşında,tedbirli olmak lazım.aynen anahtarın ucuyla açılıp kapanıyor..

şu kilidi bir fotoğraf çekin ekleyin görelim arkadaşlar

var arabanın anahtarı ile aktif ediliyor sürgülü kapının arkasında kırmızı yada beyaz renktedir

hemen hemen tüm araçlarda var ama kullanışlı değil.
arkada oturanın inmesi hr zaman sizin veya başkasının dışarıdan açması lazım zahmetli bir iş.

e çocuk kilidi biraz zahmetli olacak.çocuk dediğin zahmetli iş dostum😀

BAKİ KARDEŞyazdığın doğruymuş beyaz plastik yer var kontak anahtarınla sağa sola dönüyor ve devreye giriyorben devreye soktum artık arka kapılar içeriden açılmayacak ve çocuklar da güven de artık yardımlarınız için teşekkürler sol kapınınkini sola çevirdim kilitledi

munurkavalci tarafından yazılan metin:
BAKİ KARDEŞyazdığın doğruymuş beyaz plastik yer var kontak anahtarınla sağa sola dönüyor ve devreye giriyorben devreye soktum artık arka kapılar içeriden açılmayacak ve çocuklar da güven de artık yardımlarınız için teşekkürler sol kapınınkini sola çevirdim kilitledi

Ayip ediyorsun.....hadi hayirli olsun.....

serdar gerçekten çocuk işi zahmetli şimdiki aklım olsaydı evlenmizdim hadi evlendim çocuk yapmazdım

serdar gerçekten çocuk işi zahmetli şimdiki aklım olsaydı evlenmizdim hadi evlendim çocuk yapmazdım

Munur kardes ...bu isler bos isler. ...bekar olsan. Ah keske evlenebilsem dersin......evliykende boyle soyleriz ...o zaman ben oldum .....4cocuk sahibiyim....

maşallah allah bahışlasın evet haklısın bekarken ah bi evlensem diyor insan🙂

maşallah allah bahışlasın evet haklısın bekarken ah bi evlensem diyor insan🙂

yaaa kardeşim aynen öyle.....buyuk üniversitede sonraki lise son sonraki ilk okul 2. sınıf son numara seneye başlıyor......yandım ben yandım........ama evlat neyimiz varsa onların ....sahsen ben onların bir damla gözyaşına dünyayı yakarım......Gerci tüm anne babalar aynıdır.....

Moruk hani derler ya her işe bir iyi bir de kötü tarafından bakacaksın diye. Bekarlık da evlilik de hem iyi hem kötü. İki ucu ....u değnek o hesap 😀

alah bağişlasın kardeş sen çoğunu büyütmüşsün benim işim zor büyük 3 e gidiyor ufaklık ise 11 aylık ben çok geç kalmışım 31 yaşından evlendim 33 yaşında ilk baba 41 de ise 2. baba oldum ama olsun allah sağlık versin cümlemize ne bizleri ne de onları başımızdan eksik etmesin izmirli sana gelince sen ne alem desin sen bahset kendinden biz iş te buyuz çoluk çocuk derdindeyiz

alah bağişlasın kardeş sen çoğunu büyütmüşsün benim işim zor büyük 3 e gidiyor ufaklık ise 11 aylık ben çok geç kalmışım 31 yaşından evlendim 33 yaşında ilk baba 41 de ise 2. baba oldum ama olsun allah sağlık versin cümlemize ne bizleri ne de onları başımızdan eksik etmesin izmirli sana gelince sen ne alem desin sen bahset kendinden biz iş te buyuz çoluk çocuk derdindeyiz

Allah cumlemizin yavrusunu bagislasin......hepimizin allah yardimcisi olsun.....

Abi ellerinden öper benim büyük kız ilkokul 1 e gidiyor, küçük kız da 3 yaşında. Ben de senin gibi geç kaldım 🙂
Allah cümlemizinkine sağlık sıhhat versin, onlar olmasa bu hayat çekilmez.

amin kardeşim evet haklısın sen de benim gibi 2 kız babasısın ben hep Allahımdan kız evlat istedim Rabbim verdi çok şükür hayırlı evlat olurlar inşallah hepimizinki de

amin kardeşim evet haklısın sen de benim gibi 2 kız babasısın ben hep Allahımdan kız evlat istedim Rabbim verdi çok şükür hayırlı evlat olurlar inşallah hepimizinki de

*pray*

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back