fthpl
Talha Fatih Pala
Doblo- Kayıt
- 19 Nisan 2018
- Adı
- Talha Fatih Pala
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Doğalgaz Teknisyeni
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.9 Jtd
- Araç Yılı
- 2005
- Renk
- Yıldız Mavi
2019 da açtığım konu ;
(link)
Selamlar arkadaşlar. 2020 de arka taraftan bir kaza olmuştu. Bagaj yarım boyanmıştı. Tampon ve tampon demiri değişti. Arka koruma demiri yenilendi. O zaman bagaj fitili altındaki çürükleri yaptırmıştım. 4 senede yine kabarmışlar. Üzerine oje sürmüştüm. Yalıtım olsun diye plasditip kaplamıştım ama nafile.
Şimdi son durum aşağıda ki şekilde.
Kaportacı 500tl ye zımpara -temizlik -fırçalama sonra az macun yapıp üzerine boyarım ama 2 seneye aynı olur dedi. Fitiller su alıyor. Değiştiricem. Belki 2 değil de yine 4 5 sene gider. Birde çürük yerleri doğrultmacıya kestirip oralara l parça kaynatıp boyatabiliriz ama orjinallik gidecek. Ne dersiniz ne yapayım ? 2-3 bin tutar belki geçer o zaman.
Sizlerde fitilleri kontrol edin. Çevrem de gördüğüm doblolar hep aynı dertten muzdarip. Çoğunda çürük var. Kimse farkında değil.
Yapılma öncesi ve aşaması - 2020 yılı
Yapılma sonrası
Benim oje ve plastidip kaplamam
Şimdi ki durum da bu şekilde
Arabamı da çok seviyorum kimi de sat değiştir diyor. 8.senem. :=)
Çiçek gibi Maşallah. Ufak tefek kusurları dolu 😀
(link)
Selamlar arkadaşlar. 2020 de arka taraftan bir kaza olmuştu. Bagaj yarım boyanmıştı. Tampon ve tampon demiri değişti. Arka koruma demiri yenilendi. O zaman bagaj fitili altındaki çürükleri yaptırmıştım. 4 senede yine kabarmışlar. Üzerine oje sürmüştüm. Yalıtım olsun diye plasditip kaplamıştım ama nafile.
Şimdi son durum aşağıda ki şekilde.
Kaportacı 500tl ye zımpara -temizlik -fırçalama sonra az macun yapıp üzerine boyarım ama 2 seneye aynı olur dedi. Fitiller su alıyor. Değiştiricem. Belki 2 değil de yine 4 5 sene gider. Birde çürük yerleri doğrultmacıya kestirip oralara l parça kaynatıp boyatabiliriz ama orjinallik gidecek. Ne dersiniz ne yapayım ? 2-3 bin tutar belki geçer o zaman.
Sizlerde fitilleri kontrol edin. Çevrem de gördüğüm doblolar hep aynı dertten muzdarip. Çoğunda çürük var. Kimse farkında değil.
Yapılma öncesi ve aşaması - 2020 yılı

Yapılma sonrası

Benim oje ve plastidip kaplamam

Şimdi ki durum da bu şekilde

Arabamı da çok seviyorum kimi de sat değiştir diyor. 8.senem. :=)
Çiçek gibi Maşallah. Ufak tefek kusurları dolu 😀

Son düzenleme: