d3 amfi elektrik kablosu geçirecek yer

antilop_skull

Azimli Üye
Adı
Mehmet
Modeli
Renk
titanium gri
selaminaleykum arkadaşlar d3 ume tesisat baglicam herşey tamam fakat ana elektrik kablosu bu hiç bi şekilde geciremedim

bi konuda silecekleri. oradan denmiş iki silecekte sokulmuyor alt taraf kırılacak gibi oluyor . akuyu soktum arkasından delik deneyim dedim matkap girmioraya dediğim yerden 5 cm içerde birşey var göremiyorum yetişemiyorum. en pratikk nasıl hallede bilirim?

Sol sileceğin orda ızgara var ızaranın içinden iç tarafa kablolar geçiyo ordan sokacaksın kabloyu,matkapla deli açacaksın ızgaranın silecek kolunun oraya girmek için hafif arala elini içeri sok silecek kolunun oraya ,kabloyu içeriye iti gaet basit oluyo fotoraflarını cekerim istersen.

Oradaki kapagin iki adet vidasi vardi sanirim sok onlari aralayip elini iceriye sokabiliyorsun.

akunun arkasında arac ıcıne gecen kablolar var ordan gecıreksin onun ıcınde sılecek kısmında ki plastık parcanın vidalarını ac elin girsin yeter ordan gecırdıkten sonra gene sılecek bolumunun orda camın altında siyah tıpa gibi bişe var onu bıcakla kesip kabloyu sal içeri sigorta kutularnın ordan al

sagolun bilguler icin .

su sekife gecirildi

kaputu acip klima hortumlarinin oldugu bolumun arkasindaki lastige sis sokularak kablo cekildi cok basit yeri bilmek gerek 10 tl verdim bunun icin . fotografi ekleyecegim

Back