D5 Hakkında ki düşünceleriniz?

Premio7724

Aktif Üye
Adı
Mustafa Cem
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Esnaf
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Abiler D4 ün sonu yaklaşıyor D5 sizce nasıl olacak?

@MEHMET78
Vakko ya verilen doblolardan çok memnunlarmış d5 in argesini deniyorlar diye düşünüyorum
[automerge]1545502859[/automerge]
@MEHMET78
Vakko ya verilen doblolardan çok memnunlarmış d5 in argesini deniyorlar diye düşünüyorum

Artık d5 hiç alınmaz mercedesle yarışır fiyatı
[automerge]1545575212[/automerge]
Fiat'ın Artık Güüvenliği Arttırması Farz Oldu . EURONCAP testlerinde 1 fiat aracıda 5 alsın ya

2021 gibi çıkacak D5 arkadaşlar
ön konsol tasarımında ve neler olması konusunda bazı yetkili yöneticilerimiz bizzat fabrikaya gidip çalışma yapmaktadır.
Konu hakkında gelişme olduğunda bilgilendirme yapacağız 😉

@kardelenkurt
Abi söyleyin bol bol eklesinler ???

@Premio7724
bol bol ekleriz diyorlar zaten cam tavan filan
ama fiyatta üstüne eklenir diyor o zaman da satamayız diyorlar
yani haklı adamlar 🙂

@kardelenkurt
Doğru abi şuan 2018 partner 94 bin tl ye aldılar yeni kasa da rifter onun için 150 bin tl den bahsediyorlar ?

@yunus0635
??? Abi valla sordum disk yapılır mı diye arkalara kimse net bişey söylemedi yalıtımı da subigaraj var o yapıyor disk konusunda net bilgi alamadım birde sonradan koltuk ısıtma orjinal takılıyor mu diye onada net bilgi alamadık

Kardeşler rüzgar falan diyorsunuz ama benim araç rüzgarı almıyo bir yanlışınız olmasın.

Ortada şuan kesin bir durum olmadıgı için net bır bılgı verılmıyor tasarım aşamasında 2021 suanki takvim ama yetişirse diyorlar

Benzinli modeline turbo eklerlerse süper olur. Turbo benzin çok tutulur 🙂

@murat karadaş
Valla doblo tarihinde ilk olursun abi ?
[automerge]1545676789[/automerge]
@tayfuntalip46
Vakkoya verildi ya elektrikliler benzin +elektrik gelecek galiba abi yada turbo benzin 120 bg gelecek diye okumuştum egea da olan motor
[automerge]1545676836[/automerge]
@ErhanÇelik
Abi bende çok araştırdım 2021 den önce çok zor 2021 sonlarına uzaması muhtemel diye yazmışlardı

@murat karadaş
110dan sonra rüzgar sesi geliyor hocam.
[automerge]1545682080[/automerge]
@tayfuntalip46
Yeni 1.3 turbo benzinli motor var onu koysalar olur 150 hp 270 nm torklu.
[automerge]1545682150[/automerge]
@ErhanÇelik
Eğer uzarsa psa grubunun yeni ticarileri ailelere satışda piyasayı doyurur.

@doktoryusuf
Abi rifter gt line 8eat 175 bin diyorlar berlingo selection yeni kasaya da 155 bin diyorlar. Bence en çok caddy ve connectten müşteri çalar diye düşünüyorum ben şahsen valla abi Dobloyu beklerdim yine ama dediğin gibi doblonun eksikliğinden yararlanırlarsa fazla satarlar yinede muhakkak doblodan da kayan olur o süre içerisinde

Back