direksiyon pompası marka önerisi

Ugurr41

Aktif Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.9 D Sx
Araç Yılı
2001
Renk
Yeşil
2001 doblo 1.9 d sx direksiyon sertleşti.gaza basınca yumuşuyor rolantide sertleşiyor.bu sorun 2 gündür var.yağını dün degistirdim ondan degilmis.bugun rotcuya gittim arabaya bakmaya gerek yok gaza basinca yumusuyorsa pompadandır dedi.orjinal pompayi arastirdim internette yedek parca sitelerinde bulamadim.iyi bi marka almak lazim hangi markayi oneriyosunuz ?

2001 doblo 1.9 d sx direksiyon sertleşti.gaza basınca yumuşuyor rolantide sertleşiyor.bu sorun 2 gündür var.yağını dün degistirdim ondan degilmis.bugun rotcuya gittim arabaya bakmaya gerek yok gaza basinca yumusuyorsa pompadandır dedi.orjinal pompayi arastirdim internette yedek parca sitelerinde bulamadim.iyi bi marka almak lazim hangi markayi oneriyosunuz ?
orjinali lancia diye biliyorum biraz pahalı olabilir. Veka markayı tavsiye eden arkadaşım var. Bir araştır istersen.

Sponsor evren yedek parça ile görüş yardımcı olur

Hocam orijinal parçadan şaşmayın ve sponsorlarımız ile görüşün.

@Ugurr41 ikinci el temiz orijinalde bulabilirsin ikinci el sponsorumuz huzur oto ile görüşün forumda reklamı var sponsorlar listesindende bakabilirsin yada ara sor 0 (555) 123 45 67

Son düzenleme:
bugun itibariyle duzeldi kendiliginden anlamadim bu isi simdi.2-3 gun bekleyince kendine geliyor demekki.3 gun icinde sanayiye gidip degistirsem haybeden 5 binlik olacaktim 🙂 🙂

bugun itibariyle duzeldi kendiliginden anlamadim bu isi simdi.2-3 gun bekleyince kendine geliyor demekki.3 gun icinde sanayiye gidip degistirsem haybeden 5 binlik olacaktim 🙂 🙂
Şansın bol olsun uğur

Back