Doblo D2 polen filtresi sorunu

tetraites04

Yeni Üye
Doblo
Adı
Yahya
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba dostlar, geçenlerde yeni aldığım 2007 model Doblo model aracımda bakım yapılırken yapan usta kliması olmadığını söyledi. Daha sonra polen filtresi takacaktı ancak araçta polen filtresi de olmadığını söyledi, baktım gerçekten de polen filtresinin olduğu yerde vidalı kapak yok ancak o hazne orada duruyor.

Fotoğrafta gördüğünüz hazne var ancak işaret edilen noktalarda vidalar yok yani yuva açık değil. Bu durum iç mekana alınan havanın (sıcak ve soğuk değişmeksizin) insanın boğazını yakmasına sebebiyet veriyor ve alınan havanın gerçekten kötü olmasına yol açıyor, bu hazneyi açtırıp polen filtresi taktırılabilir mi? Bilgisi olan var mıdır?
maxresdefault (1).webp

o vidalari sök kapak degiilmi o.ici bossa uygun filtre yuvasiyla filtre al tak bi tane ne zarari olacak hava düz gececegine filtreden gecer.
hee pardon foto senin araca ait degil sonradan anladim

o vidalari sök kapak degiilmi o.ici bossa uygun filtre yuvasiyla filtre al tak bi tane ne zarari olacak hava düz gececegine filtreden gecer.
hee pardon foto senin araca ait degil sonradan anladim
evet benim araca ait değil. benim aracın fotoğrafını uptade ile yükleyeceğim.

aldığın Doblo 1.3 mü 1.9 mu bunların hemen hemen hepsinde klima var sen nasıl bir Doblo aldın

klima ile kalorifer farklı şeyler mi

klima sogutmak icin kalorifer isitmak icin

peki kalorifer sıcağı direkt motordan mı alır ? elektrik aksamı fln çalıştırır mı

fan calisir kaloriferde. sicaklik kalorifer peteginde dolasan motor suyunun devirdaimiyle olusur.

aldığın Doblo 1.3 mü 1.9 mu bunların hemen hemen hepsinde klima var sen nasıl bir Doblo aldın
hocam selamlar, 1.3 multijet doblo, kapalı kasa bir doblo. ihtiyaçtan ve maksat altımızda arabamız olsun diye aldık. her şeyinden çok memnunum. kliması olmasa da olur ancak polen filtresi gerçekten büyük sorun yaraqtıyor benim için

Back