Doblo EV

Abd-ullah

Saygın Üye
Doblo
Adı
ABDULLAH
Kan Grubu
0 +
Meslek
serbest
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
beyaz
Elektrikli doblo
http://www.arabam.com/haber/Teknoloji-Tofasin-Turkiyede-gelistirdigi-Elektrikli-Fiat-Doblo-EV-Bilisim-Zirvesi-2013te-sergilendi/Detay-297597

2 hafta önce istanbuldaki tofaş fiatın merkezinde bahçede duruyordu yakından inceledim doblo evi

aynen.tabi sistemleri ve bataryaları ilerleyince bizim arabalar para etmez en sonunda.

Premio Black e ne demeli🙂))
süper yapmış la adamlar🙂

iyi hoşta tek korkum elektrikli araçlar piyasaya çıkınca elektrik fiyatlarına zam gelmesi,
yurtdışında d2 dobloların elektriklileri mevcut kısa süreli test edildi

orası kesin canımmm

süper yapmış la adamlar🙂

Bu gün duydum bu modeli ama internete bi resmi bile yok.
Bilen duyan varsa linki paylaşabilir mi?

tamam herşey güzelde 150 km yol yapıyor birde 1 saatte şarj oluyo bu doblo ile uzun yola çıkmak pek iyi olmaz bence

telefonlarda oluyor ya hızlı şarj olayı bunda da olsa tadından yenmez yoksa kim bekler 1 saat

süper yapmış la adamlar🙂

serdar abi premio blac bizim premiolardan biraz farklı fark bizdekiler titanyum rengi kapı kolları jantları tavan çıtaları bulunuyor remio blacte se bu detaylar piano black renginde içindede koltuk döşemelerinde siyah şeritler ve yine premiodaki gri detaylar premio blackte pianio black renginde bence güzel oldu ama tek al yakışan renk beyaz bence çünkü siyah detalar her renge gitmez

geri kalan donnım özellikleri her şey aynı

anladım ..bencede beyazda süper olur...aksesuar hoşuma gitti zaten kankam..piano black i herzaman sevmişimdir🙂

serdar abi aslında bizim premiolarda premio blaac olur ama ben yapmam

🙂göstermez bizde yav...hele benim arabamda

abi beyaz hariç geri kalan renklerde göstermez bence fabrikaya gittiğimde dile getirdim ama dinlemezler ki tüm hatalarıda yüzlerine vurdum ama yi yönlerinide söyledim😀

Back