emre60 tarafından yazılan metin:
abilerim bugun bi arkadsım geldi ve onunda doblosu var park sensörü calısıyor fakat uzunca biip sesi cıkdıkdan sonrası yok yada süekli biiip sesi önü tıkanmıs yada pislik dolmusmudur yoksa teknik bi arıza sebebi olabilirmi arada bi calısıyormus ama sensör
abilerim bugun bi arkadsım geldi ve onunda doblosu var park sensörü calısıyor fakat uzunca biip sesi cıkdıkdan sonrası yok yada süekli biiip sesi önü tıkanmıs yada pislik dolmusmudur yoksa teknik bi arıza sebebi olabilirmi arada bi calısıyormus ama sensör
ses var ama uzunca biipp sesi sonra kesiliyor bi yere yaklassamda sonraki yaklasdıkca gelecek olan bip bip bip sesi yok hakLısınız sensör oynamıs olabilir arac toprak yolda cok gezdi
su olayı denedim yok kuruttum fön makinasi felan kullandım abim yani de bakıcaz ona bi ayar cekmem lazım
abi beyin sıkıntı bana dunyanın masrafini veririler ama bkalim sonucda bi senssör caLısmasada oLuR 🙂)