DOBLOM SELDE KALINCA...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ERCAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ERCAN

Daimi Üye
Geçtiğimiz cuma akşamı bodrumda yaşanan sel felaketinde....selin oymuş olduğu ...büyük bir çukura girdik..kala..kaldık...yanımdaki arkadaşın ...bana fikren desteğiyle...allahda yardım etti...ortalama 15 metrelik mesafeden düzlüğe çıktık..aracın içine su aldık.. ayakkabılarımıza dahi su girdi...neyse allah korudu...kaskom olduğu için doblom paşalıotomotiv yetkili servisinde....serviste öyle yoğunki selden dolayı en az 40 araç var ..hasar tesbiti yapılıyor..ne gerekiyorsa yapılıyor..2 gün oldu sıradayız...geceleri mesai yapıyor servis çalışanları...

ERCAN tarafından yazılan metin:
Geçtiğimiz cuma akşamı bodrumda yaşanan sel felaketinde....selin oymuş olduğu ...büyük bir çukura girdik..kala..kaldık...yanımdaki arkadaşın ...bana fikren desteğiyle...allahda yardım etti...ortalama 15 metrelik mesafeden düzlüğe çıktık..aracın içine su aldık.. ayakkabılarımıza dahi su girdi...neyse allah korudu...kaskom olduğu için doblom paşalıotomotiv yetkili servisinde....serviste öyle yoğunki selden dolayı en az 40 araç var ..hasar tesbiti yapılıyor..ne gerekiyorsa yapılıyor..2 gün oldu sıradayız...geceleri mesai yapıyor servis çalışanları...
geçmiş olsun üzüldüm valla 🙂

geçmiş olsun valla abi 🙁

ercan baba büyük geçmiş olsun Allah korumuş ....İnşallah aracını çaccbuk alırsın ..Fazla hasar varmı......

cümleten teşekkür ederim..allah düşmanıma vermesin..dedikleri gibi su ve ateş önünde durulmuyor..
aracımı servisten aldığımda ne gibi işlemlere tabi olmuş paylaşacağım..

cümleten teşekkür ederim..allah düşmanıma vermesin..dedikleri gibi su ve ateş önünde durulmuyor..
aracımı servisten aldığımda ne gibi işlemlere tabi olmuş paylaşacağım..
tekrar geçmiş olsun ....bekliyoruz......Bende 1998 de sıfır tipo almıştım.....O dönem zeytinburnu veliefendide sel beni sürüklemişti....Beni ptt nin servis magirusu kurtarmıştı....Daha sonra kasko sayesinde aracımın torpidosundan taban döşemesine kadar değişmişti...

sağol baki...vallahi görünen pek bişey yok gibi...arabanın alt kısmı zannedersem taşlara falan vurdu geçtik gittik..şimdilik aracın taban halısı komple söküldü temizlendi...kaportodan çıksın mekaniğe geldiğinde aracın alt kısmında poryo bilyaları gibi.. ön takım ve arka aksla ilgili yerler elden geçecek..

Büyük geçmiş olsun Ercan abi. Allah korumuş. Arabadaki hasar nasıl olsa tamir edilir. Sana bişey olmamış önemli olan o...

sağol baki...vallahi görünen pek bişey yok gibi...arabanın alt kısmı zannedersem taşlara falan vurdu geçtik gittik..şimdilik aracın taban halısı komple söküldü temizlendi...kaportodan çıksın mekaniğe geldiğinde aracın alt kısmında poryo bilyaları gibi.. ön takım ve arka aksla ilgili yerler elden geçecek..
bide sen süspansiyonlara felan para harcamıştım onlarda zarar gördümü?? 🙂

mal canın yongası derler..ama ben buna inanmıyorum...o anı toplasan 5 dakikayı doldurmaz...dedimya..kala kaldık..ben geriye çıkmayı düşündüm..o ara yardım isteyelim gibilerinden konuştuk arkadaşımla..arasak bi yerleri dedik kim gelebilirdiki..arkadaşda benim gibi panıkledi...sel akıntısının ortasına kalmıştık...arkadaş geri gidemeyiz dedi..ben niye gitmeyelimki gideriz dedim..hen ileri doğru hareketlenince çukur derinleşiyordu..ben geri deneyeceğim dedim...geriye gitmeye başlayınca araba bi anda dahada oturdu...ben eyvah dedim akıntı çok...lastklerin yanlarını oymuş..bir an önce burdan çıkmak lazım dedim ..arkadaşım yolun sağ tarafına doğru gitmeye çalışalım dedi..ya gidemezsek dedim..ama bu son şans gibiydi...denedik ...direksiyonu tam sağ kırdım ..allah yardım etti..suyu yardıra yardıra...düze çıktık..tabi bu arada dersimizi aldık..her hangi afette bulunduğun yer güvenli ise olduğun yerde kalacan...
süspansiyonda bi hasar varmı bilmiyorum...

Abicim anlattığına göre çok mühim birşey yok....Allah bununla geçmş etsin ben tv de seyrettim takla atmış sürüklenmiş araçlar vaedı ...Sizi yaradan korumuş buna duacı olun.....

Çok geçmiş olsun haberlerde selde sürüklenen aracı görünce siz yine ucuz atlatmışsınız.

arkadaşlar çok sağolun..allaha çok şükür kendimizde bir şey yok..gelen mala gelsin....

öncelikle Geçmiş Olsun Allah Daha Büyüklerinden Korusun,
Sıra Çoksa Sigorta Acenteni Sıkıştır Sürekli Orda Öne Aldırıyorlar Birde Aracın Hususi Değil Ticari İse igorta Şirketi SanaKesinlikle Araba Vermek Zorunda Bilgin Olsun...

cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
geçmiş olsun allah hepimizi kazadan beladan korusun ...
Amin 🙂

Back