hafta sonunu fırsat bilip eksik olan düşürme işlemini de gerçekleştirebildim lastikle camurluk arası 1 parmak 🙂 yakında onunda resimlerini koyacm 🙂 modifiyeye devm 🙂
o kadar alçaltmak sıkıntı yaratır. arkayı üçleyip bide bagaja bişeyler koyduğunda lastik her çukurda yada tümsekte çamurluğa süret. bu sefer arabanın gelen sesten ötürü tüm karizması gider kardeşim. dikkat et.
o kadar alçaltmak sıkıntı yaratır. arkayı üçleyip bide bagaja bişeyler koyduğunda lastik her çukurda yada tümsekte çamurluğa süret. bu sefer arabanın gelen sesten ötürü tüm karizması gider kardeşim. dikkat et.
hiç bi zaman arabama bn dahil olmak üzere 4 kişiden fazla bindirmedim mecbur kalmadıgım surece arka koltugada kimseyi almıyorum ön tarafa da gelince herşeyin bi çözümü var fazla esnemiyo araba esnemeye karşı da önlemimizi aldık yoksa çamurluk patlayabilir jantların göbeklerini torna ile aldırdım az içeri girdi önlere de çok az kamber verdik hiç sorun cıkarmıyo cukur fln 🙂 ama bu işi yapmak bana bi takım yay'a patladı 🙂 ilk yayları ısıtarak bastık arabayı yaylar karıştı mecbur yeni bi takım yay aldım ve keserek dusurduk .