hasar kaydı hakkında

AbdullahAltınn

Aktif Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
merhaba arkadaşlar aracım 2008 model doblo 1 adet kazaya karışmış ve 2011 yılında kazaya karışmış hasar 10 bin tl bana o yılda hasar tutarı çok fazla geldi aracı 2013 yılında babam aldı ve haliyle ekspertiz yok ben baktığımda öndeki vidaların boyası (çamurluk kaput vs) kalkmış arka bagaj orjinal kapılarda orjinal boya olabilir tabi vida kafalarında boya soyulması yok yani aracın kafadan kazası var sizcede hasar kaydı tutarı fazla değil mi

2005 model aracımın 0 alındığında faturası var. 26000tl. Eğer 3 yolda aşırı bir artış olmadıysa rakam çok gibi. Aracın o yılda ki 0 rakamı bulunmalı. Yada 2011 yılında 3 yaşında 2008 model doblo fiyatı ne kadar onu bulmalıyız. Selamlar.

2005 model aracımın 0 alındığında faturası var. 26000tl. Eğer 3 yolda aşırı bir artış olmadıysa rakam çok gibi. Aracın o yılda ki 0 rakamı bulunmalı. Yada 2011 yılında 3 yaşında 2008 model doblo fiyatı ne kadar onu bulmalıyız. Selamlar.
biz 2013 de 2. el olarak 18 veya 20 bin tl ye almıştık

Kazanın ne olduğu önemli önden vurmuş diyorsunuz da hangi parçalar değişti önemli birde sigorta işine girdiğinizde normalinden çok fazla olabilir

Kazanın ne olduğu önemli önden vurmuş diyorsunuz da hangi parçalar değişti önemli birde sigorta işine girdiğinizde normalinden çok fazla olabilir
Afedersiniz ama bu kısmı anlayamadım birde sigorta işine girdiğinizde normalinden çok fazla olabilir

Afedersiniz ama bu kısmı anlayamadım birde sigorta işine girdiğinizde normalinden çok fazla olabilir
Araç elden mi yaptırıldı yoksa kendi yada karşı tarafın sigortasından mı anlamayacak bir durum yok sigorta aracılığıyla yapıldıysa böyle bir durumda masraf daha çok yansıyor onu diyorum

Back