İSTANBUL Köprü Geçişleri Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ergingoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ergingoz

Azimli Üye
Doblo
Adı
ErginGoz
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba değerli doblo ailesi. Kamyonet ruhsatlı doblo aracı ile 15 Temmuz Şehitler köprüsünden geçiş yapabiliyormuz. İstanbulda olan ve her gün geçiş yapan üyelerimizden geri dönüş alabilirmiyim👍🏻

bende bu konunun takipçisiyim.

Ulaştırma bakanlığının ve karayollarının sayfalarında çıkmıyomu arkadaşlar

Girin kgm ye bakın
Bu tablo ya göre 15 temmuz köprüsünden 1.SINIF N1 bizim doblo ve fiorino geçer ama kapalı kasa 2.sınıf ise geçemez...

Dosyalar

• FB_IMG_1736023568445.webp
    FB_IMG_1736023568445.webp
    81,2 KB · Okunma: 22
.

Dosyalar

• FB_IMG_1736023719764.webp
    FB_IMG_1736023719764.webp
    61,2 KB · Okunma: 20
Bu tabloyu gördüm internerde fakat 2015 yılında yayınlanmış.Aradan geçen 10 senede çok değişiklik olabilir.Burası Türkiye her şey değişiyor.O yüzden İstanbulda olan bir üyemiz dönerse sağlıklı olacaktır diye düşündüm.Yinede teşekkürler paylaşım için.

abi sagolda çok agresifsin ya : D
arkadaşın dediği gibi en güncelini burdan sorup öğrenmek birinci ağızdan daha mantıklı geliyor.
dünden sonra zaten satacam dobloyu çok bi önemi kalmadı benim için 😀

Bu tabloyu gördüm internerde fakat 2015 yılında yayınlanmış.Aradan geçen 10 senede çok değişiklik olabilir.Burası Türkiye her şey değişiyor.O yüzden İstanbulda olan bir üyemiz dönerse sağlıklı olacaktır diye düşündüm.Yinede teşekkürler paylaşım için.
Sağlıklı bilgi için kgm ile görüşün net çözüm

abi sagolda çok agresifsin ya : D
arkadaşın dediği gibi en güncelini burdan sorup öğrenmek birinci ağızdan daha mantıklı geliyor.
dünden sonra zaten satacam dobloyu çok bi önemi kalmadı benim için 😀
Aynen babam sat ben satıyorum

ha doblo verip doblo alıcan yine abi o zaman.
1.6 mı yine motor ?

Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum. 2015 model Doblo kullanıcısıyım. 15 Temmuz Şehitler köprüsünü sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Defalarca kullandım hiç bir problem yok. Bu bahsedilen durum eski bir yasaydı, bilginize

Evet bende bugün bilgiyi aldım.Eski yasa şuanda bir problem yok.Geçiş yapınca yine yazarım.

Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum. 2015 model Doblo kullanıcısıyım. 15 Temmuz Şehitler köprüsünü sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Defalarca kullandım hiç bir problem yok. Bu bahsedilen durum eski bir yasaydı, bilginize
Bilgilendirme için çok teşekkürler.

Merhaba geçiş sorunsuz tamamlanmıştır. 🙏

Back