Yardım Kaportada yapıştırma işlemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Metan

Azimli Üye
Doblo
Adı
Emre
Kan Grubu
B RH -
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaşlar, 2013 Doblo aracımla geri giderken, bir anlık dalgınlıkla duvardaki çıkıntıya sürttüm.

Sol arka kapının arkaya uzanan ray kısmını kapatan parça ucundan yerinden çıktı. Bu parçayı neyle yapıştırabilirim? Kaportadaki yapıştırma işlemlerinde ne kullanılabilir öneriniz varsa sevinirim.

Bir de komple arka tampon boyatma için son zamanlarda fiyat alan var mı, varsa yazabilirse sevinirim

Araba parçalarının siyah silikonla yapıştırılmasını tavsiye ederim. Örneğin tırnakları kırık bir logo için siyah silikon iyi olmuştu. Çıta gibi parçalarda da siyah silikon kullanılıyor. 2010 kasa Doblonun sürgülü kapı rayı çıtasını en arka uçtan tutan parça koduna sahip bir klips oluyor. Geri kalan yerlerde sürgülü kapı rayı için küçük klipsler oluyor gibi. Çıkmış çıtayı internetten aldığım yan sanayi bu klipslerle taktım. İnternette denk gelmişti. Ayrı olarak olmayan bir şeyi üretmiş olmalılar. Bunları siyah ray demirindeki deliklere taktım ve düz tornavidayla döndürdüm. Çıtayı klipslere girecek şekilde kaydırıp geçirdim. En uçtaki klips eksik kaldı. Sonuç çok iyi olmuştu. Çıtanın kapının içinde kalan bir ucunu da vida tutuyor. Aldığım ürün Sürgülü Kapı Klipsi Fiat Doblo Ford Courier Hyundai.
images.webp

Çok teşekkür ederim, internetten fotoğraftaki klipsi aldım, geldiğinde deneyeceğim, sonucu yazarım

Back