Linea Navigasyon Kartı

Anil3510

Azimli Üye
Doblo
Adı
Anıl
Kan Grubu
AB RH -
Meslek
Asker
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2010
Renk
Kahverengi
Arkadaşlar merhaba. 2. Arac olarak doblonun yanına birde linea aldık lounge paket. Araçta orjinal ekran var navigasyon gözüküyor ama kartı yok navigasyon kartını takınız diyor. Bu kartı nereden temin edebilirim varmı yardımcı olabilicek ?

model km değişen bilgisi nedir acaba linea nın bende düşünüyorum

2014 Lounge paket 118.000 km hatasız boyasız. 580.000 TL ye aldık.

2014 Lounge paket 118.000 km hatasız boyasız. 580.000 TL ye aldık.
1.6 mı 1.3 mü . dobloyla kıyaslayınca farkları çok mu . ben menunum doblodan ama hususiye de geçmek istiyorum bi yandan hemde km düşürüp

Teşekkür ederim en yakın zamanda uygulayacagım.

1.6 mı 1.3 mü . dobloyla kıyaslayınca farkları çok mu . ben menunum doblodan ama hususiye de geçmek istiyorum bi yandan hemde km düşürüp
Linea mı doblomu diye sorarsanız,doblo derim. Linea çok fazla motor sesini alıyormuş içeri ciddi anlamda rahatsız edici biz birde en dolu paket olan lounge paketi almamıza ragmen. Her yıl vizeyle ugrasmıyayım diyorsanız tercih edilebilir ama konfor genis kabin hacmi derseniz doblo. Yakıta gelince ikiside aynı yakıyor ben fark göremedim.

Linea mı doblomu diye sorarsanız,doblo derim. Linea çok fazla motor sesini alıyormuş içeri ciddi anlamda rahatsız edici biz birde en dolu paket olan lounge paketi almamıza ragmen. Her yıl vizeyle ugrasmıyayım diyorsanız tercih edilebilir ama konfor genis kabin hacmi derseniz doblo. Yakıta gelince ikiside aynı yakıyor ben fark göremedim.
line 7lt lere çıkıyor mu ciddi ?? ben doblodan razıyımda şimdi genç adamız ortam felan oluyo o yüzden birazda dönmek istiyorum ama kararsızım 😀

line 7lt lere çıkıyor mu ciddi ?? ben doblodan razıyımda şimdi genç adamız ortam felan oluyo o yüzden birazda dönmek istiyorum ama kararsızım 😀
Linea da yaşlı işi aslında pek beklentin olmasın 😂 Yakıyor hocam sehir ici guzel yakiyor pek bir fark yok biz km düşük ve bos egea alacagimiza dolu linea alalim diye tercih ettik yoksa ayni segment araclar

Linea da yaşlı işi aslında pek beklentin olmasın 😂 Yakıyor hocam sehir ici guzel yakiyor pek bir fark yok biz km düşük ve bos egea alacagimiza dolu linea alalim diye tercih ettik yoksa ayni segment araclar
clio 3 e döncez o zaman bu bütçelerle 😀 ama bazen dönüp bakıyorum dobloya binada cherry ler felan var benim doblo bir başka gözüküyo bana be 😀 psikolojik galiba 😀 .d

Back