New Doblo Triptronik Vites Sıkıntısı......

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Sevgili kardeşlerim...........Aracımı aldıktan aşağı yukarı 3500 km sonra kalkışlarda rahatsız etmeyecek kadar bir titreme olmaya başlamıştı .....Bildiğiniz gibi 20 gün önce hafif hasarlı bir kaza yüzünden aracımı İstanbul Seyrentepedeki Yakup Oto Fiat Yetkili Servisine aracımın onarımını yaptırmıştım.......Bu arada servis formenine aracımın kavrama balatasının kaçırdığından şüphelendiğimi belirtip test sürüşü yaptırmıştım....En kısa zamanda aracımı servise bırakmamı söylemişlerdi......Bugün aracımı Yakup otoya bıraktım.......Şanzıman ve robot söküldüklten sonra aracımın balatasının baskısının volan ve volan bilyasının deforme olmuş olduğu görüldü........Neyse Yakup oto daki arkadaşlar inanılmazlar.........Özellikle servis sahibi Nadir Bey aracımla yakından ilgilendi .......Formen Murat Özer kardeşe binlerce teşekkürler o yoğunlukta aracımı bitirmek için tüm ekip canla başla savaştılar.......Yarın öğlen aracımın testi yapılarakj teslim alacam...................Arkadaşlarım kardeşlerim...........İstanbulda yaşıyorsanız ve aracınız Fiat sa Yakup oto ya çay içmek için bile uğramalısınız ...........Tek kelime ile muhteşemler ........Hizmette sınır tanımıyorlar.............................

Abi ben genelde tanıdık olduğu için Kartal Medos 'a götürüyorum...Son seferde memnun kalmadım o yüzden yirmin bin bakımı Kozyatağı Arma serviste yaptıracağım.bi sonraki bakımı yakup otoda yaptırırım inşallah....

tamz tarafından yazılan metin:
Abi ben genelde tanıdık olduğu için Kartal Medos 'a götürüyorum...Son seferde memnun kalmadım o yüzden yirmin bin bakımı Kozyatağı Arma serviste yaptıracağım.bi sonraki bakımı yakup otoda yaptırırım inşallah....

Kardeşim arkadaşlara bizim siteden de bahsettim zaten bence bir götür sitemizin ismiyle git firma sahibini bul yardımcı olacaklarını söylediler siteden gelenler için bilgine..............muhteşem insanlar......................

Kardeşim kalkışlarda titreme vardı........sonrada 1.vites 2.vites ama üç yok .....şükürler olsun şimdi çok iyi............

Back