P1541-21 Kodlu

uurgediz

Yeni Üye
Doblo
Adı
Ugur
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhabalar
Dün 1.3 2015 model premio plas Doblo aldım 202 bin km
Gelirken mazot aldım 5 dk sonra motor arıza ışığı yaktı
motoru kontrol ettirin Start stop devre dışı uyarısı verdi
Araba çekişten düştü yol üstünde bir tamirci PC’den arızayı sildi düzeldi fakat biraz gidince tekrar aynı şey oldu tekrar PC’ye bağlattım başka yerde P1541-21 arıza kodu çıktı başına gelen çözümünü bilen var mı tamirci çok ufak da olabilir çok büyük de olabilir arızası dedi canımı sıktı varsa bilgisi olan başına gelen yardımcı olursa sevinirim

Dosyalar

• IMG_0052.webp
    IMG_0052.webp
    51,9 KB · Okunma: 61
kutup baslarini söküp 10-15 dk sonra tak bazen boyle seylere faydasi olabiliyor.

Yolda yaptığı zaman can sıkıcı olur diye kalıcı çözümünü arıyorum ama
benimde hava akismetre arizasi veriyordu bazen.kutup basini söküp bekleyip taktim artik vermiyor 4 ay oldu.

Ustam geçmiş olsun öncelikle bu arıza genelde yağ basınç sensöründen yapma ihtimali yüksek gibi duruyor bir kontrol ettirseniz yağ basınç sensörünü değiştirin derim ben.
Çekişten düşmesi de motor kendini korumaya aldığı için çekişten düşme yapar.

Ustam geçmiş olsun öncelikle bu arıza genelde yağ basınç sensöründen yapma ihtimali yüksek gibi duruyor bir kontrol ettirseniz yağ basınç sensörünü değiştirin derim ben
Teşekkür ederim şehir dışındayım kendi memleketime gidene kadar var mı çaresi diye arıyorum burda da sağlam bir tamirci yok gidince baktırayım ona

Hangi şehirdeyseniz Team Doblo üyesi olan yerlerden yardımcı olunabilir

Hangi şehirdeyseniz Team Doblo üyesi olan yerlerden yardımcı olunabilir
Denizlide değişmediyse biliyorum kim olduğunu da şimdi bileceğin gölpazarındayım köy gibi yer zaten 2 güne dönerim Denizli’ye baktırırım orda

Back