Radar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

batu60

Azimli Üye
Doblo
Adı
Batuhan
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.9 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Gri gibi bir renk
Merhaba 2007 1.9 doblo dizel mj var devamlı bir radar cezası geliyor hız çok yavaş gitmem gerekiyor gaza basamaz oldum bunlar için otomobil ruhsatı yapılabiliyor mu yoksa bir araba parası da radar cezaları ödemem gerekecek bunla ilgili bir bilgi var mi yada yardım edebilecek birisi

Kamyonet - Panelvan geçtiği için cezalar ağır. Dikkat etmen gerek. Sonradan otomobil ruhsata olabilitesi olan fakat çevirmek aşırı pahalı ve meşakatli bir iş. Ya dikkat edeceksin ya otomobil alacaksın.

(link)

Kamyonet - Panelvan geçtiği için cezalar ağır. Dikkat etmen gerek. Sonradan otomobil ruhsata olabilitesi olan fakat çevirmek aşırı pahalı ve meşakatli bir iş. Ya dikkat edeceksin ya otomobil alacaksın.

(link)
Abi çevirme işini kim yapıyor nereden yapılabilir tahmini fiyat ne olur

selamlar,

(link)

sponsorumuzdur çevirmeye başladılar arayıp bilgi alabilirsiniz.
ruhsat ile kaput altı etiket atın onlara
60 versiyon var sizin ki varsa oluyor otomobil
profil bilginizde 2007 yazıyor yani d2 eski kasa ise onlar olmuyor şuan sonrası için düşünüyorlar

selamlar,

(link)

sponsorumuzdur çevirmeye başladılar arayıp bilgi alabilirsiniz.
ruhsat ile kaput altı etiket atın onlara
60 versiyon var sizin ki varsa oluyor otomobil
profil bilginizde 2007 yazıyor yani d2 eski kasa ise onlar olmuyor şuan sonrası için düşünüyorlar
Araç sınıfı n1

Bu araçlar için düşünce var mi ilerleyen zamanlarda yapacaklar mi abi
yeterli talep olursa yatırım yapacaklar
şimdi şöyle ki bu araç bandı 400.000 tl civarlarında diyelim 30-35 maliyet çıkacak aracın %10 u ediyor gibi çıkarsa insanlar yaptırır mı? Onun düşüncesindeler açıkçası

yeterli talep olursa yatırım yapacaklar
şimdi şöyle ki bu araç bandı 400.000 tl civarlarında diyelim 30-35 maliyet çıkacak aracın %10 u ediyor gibi çıkarsa insanlar yaptırır mı? Onun düşüncesindeler açıkçası
Ben yaptırırım abi ama doğru diyorsun bu araç sahiplerine sorulmalı yaptirirsam aracın fiyatı üstüne eklerim masrafını çünkü otomobil ruhsatlı her türlü daha iyi ve kullanışlı olur

ben muayene ve vergiden 5 yıllı hesabını yaparım değerse yaptırırım açıkcası

kendimiz yaptıramazmıyız. nereye ne kadar veriliyor. makina müh. odasına proje çizdirilecekmiş sonra tüv de kontrol ve ardından noter işlemi ve yeni ruhsat diyorlar doğrumudur acaba . buralarada toplam 7-8 bin tl tutuyor. istenen rakamlar çok afaki.

kendimiz yaptıramazmıyız. nereye ne kadar veriliyor. makina müh. odasına proje çizdirilecekmiş sonra tüv de kontrol ve ardından noter işlemi ve yeni ruhsat diyorlar doğrumudur acaba . buralarada toplam 7-8 bin tl tutuyor. istenen rakamlar çok afaki.
Abi proje sonrası tamirat muaynesi gidiyorsun ordan sonra notere gidip ruhsatı değiştiriyorsun tamirat muaynesi ve noter ücreti ne çıkarsa sana oluyor yani ödeyeceğim para proje parası muayne parası ve noter ortalama vardır belki 30 bin falan

Kamyonet hız sınırı ile otomobil hız sınırı arasında sadece 10 km hız var bilemedin 15 km bu hızlada araba uçmaz yani. 110 la gidecekmişsin 100 ile git.

Dosyalar

• IMG_4644.webp
    IMG_4644.webp
    43,9 KB · Okunma: 12
Kamyonet hız sınırı ile otomobil hız sınırı arasında sadece 10 km hız var bilemedin 15 km bu hızlada araba uçmaz yani. 110 la gidecekmişsin 100 ile git.
Benim bulunduğum bölgede 50 km hız sınırı yaklaşık 20 km 50 ile gitmem gerekiyor radar her zaman farklı yerlere atılıyor zoruma gidiyor abi yanımdan bi beton mikseri kamyon geçince tır arkasında kepçe falan var ben normal araba aynı hız sınırı eğer 55 üstüne çıksam 1500 en az ceza geliyor

Bu araçlar için düşünce var mi ilerleyen zamanlarda yapacaklar mi abi
Sanmam zaten araç 2007 model eski kasa yeni kasa 2011 2013 2014… lere bile yeni geldi eski kasalara gelene kadar kaç yıl geçer kim bilir gelsede zaten araç değeri düşeceği için değmez

Bu bir ay
Sanmam zaten araç 2007 model eski kasa yeni kasa 2011 2013 2014… lere bile yeni geldi eski kasalara gelene kadar kaç yıl geçer kim bilir gelsede zaten araç değeri düşeceği için değmez
İçerinde çıkarsa yaptırım abi uzun yola gitmek zulüm kamyonet ruhsatlı araba ile yavaş yavaş

Ben kaç kere 115-119 ile radara girdim daha ceza yemedim, 110 olan yerde max zaten 119

Ben kaç kere 115-119 ile radara girdim daha ceza yemedim, 110 olan yerde max zaten 119
Ben tokattayim öyle otoban duble yok gibi yok nereye gidersen git şehir içi gibi 50 en fazla 70 mi ne hız sınırı şehir dışı bile bugün gene bir tane gelecek gibi radar cezası radar arabasının arkası dönüktü ama bilmiyorum yazdı mi geç fark ettim yan yanaydik 50 olduğunda hızım

Back