Sersem çalışma duman atma

Bjklidoblo

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Soğutmacı
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
Beyaz
Merhabalar 2012 1,6 mültijet doblo kullanıcıyısım motor soğukken duman atıyor vede sersem çalışıyor daha önce enjektör temizliği olmadı araç 143 binde problem nedir
acaba şimdiden herkese teşekkür ederim

Çekişten düşme ve siyah duman var mı ? Motor ısınınca herhangi bir tekleme kalıyor mu ?

Pazar günü boşta 3 bin 3 beşyüz devir çeviriyordu sabah biraz yüksek devir kullandım akşam tekrar baktım 5 bin devir çevirdi

Pazar günü boşta 3 bin 3 beşyüz devir çeviriyordu sabah biraz yüksek devir kullandım akşam tekrar baktım 5 bin devir çevirdi

Otobanda biraz 4.viteste 10 15 dk 3000devir gibi gidin. Ara ara 3500 yapın bırakın. Devirli kullanin..Egr filan yada baska valf kurundan doluysa geçici düzelme yapar .. belki size fikir verir.

Motor ısındıktan sonra 1 ve 2. viteste yüksek devir çevirerek gezin hafif kurum varsa 3-4 gün içinde açar. Özellikle 1-2-3. viteslerde sabit gazda kendi gaz kesmeye başlarsa kurum olabilir.

Teşekkür ediyorum herkese deneyip yazıcam

Back