Yasin343434
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 19 Ağustos 2024
- Adı
- Yasin
- Kan Grubu
- AB RH -
- Aracınız
- Doblo
Aynen bende bunu demek istemiştim. Turbo sökülür. Bakılır. İyi usta eğer kurtarılacak gibiyse söyler. Müdahale edilir. Revize edilir. Değilse yeni almak makuldur.Bu tamamiyle senin cebine bakar.Turbo garanti verilen bir parça değil usta kendisi revizyon yaparsa 6 ay kadar garanti veriyor faturalı.Revizyon her turboya yapılmaz dağılmış bir turbo çarkın yatağına zarar verir ve revizyon kurtarmaz yağ kaçağı ve ses yapar.Yatak sağlamsa revizyonla en ufak boşluk kalmadan sıfırı gibi yenilenebiliyor seçim senin revizyon yapacaksan yaptırdığın turbocu işinin ehli olsun
yağını yağ filtresini falan ne zaman değiştirdinbenim turboda da ikibin devirsonrası hafiften ötme sesi geliyor.
revizzyon kurtarır mı maliyeti ne olur bilemedim .
Benimde aynı oluyor yagını trigeri 1000 km önce değiştimyağını yağ filtresini falan ne zaman değiştirdin
Doblo turbosu genelde inceden öter diye biliyorum. Bende yağ triger vs 500 km önce değiştim. Hafiften bir ıslık var gibi hoşuma da gidiyor açıkcasıbenim turboda da ikibin devirsonrası hafiften ötme sesi geliyor.
revizzyon kurtarır mı maliyeti ne olur bilemedim .
Marelli markası turbo için nasılBu tamamiyle senin cebine bakar.Turbo garanti verilen bir parça değil usta kendisi revizyon yaparsa 6 ay kadar garanti veriyor faturalı.Revizyon her turboya yapılmaz dağılmış bir turbo çarkın yatağına zarar verir ve revizyon kurtarmaz yağ kaçağı ve ses yapar.Yatak sağlamsa revizyonla en ufak boşluk kalmadan sıfırı gibi yenilenebiliyor seçim senin revizyon yapacaksan yaptırdığın turbocu işinin ehli olsun
Turbo ses yapar nasıl olduğu önemli bir video atsan daha makul olur çok ses yaparsa alt devirlerde bile rahatsız ederiki ay oluyor yağ bakım yaptıralı filtre vs değişti. hafif ötme varda aynı model diğer oblolarda görmediğimden sorun gibi geldi açıkcası
yoksa o hafif ötüş kulağada hoş gelmiyor değil.
normal mi yani sizce
Magneti marelli iyidirMarelli markası turbo için nasıl
Uzun yolda bu üçünü de defalarca denedim Po reklamlarında %4 daha uzun mesafe gider dediği doğru hatta 50km gidiyorum sürüş şartları aynı shell performans odaklı araç gidiyor ama ince olduğu içinde yakıyorEvet shell de yakıt sarfiyatının fazla olduğunu duydum. Petrol ofisinde yakıt konusunda sıkıntı yaşamadım ama opette hem performans hem yakıt sarfiyatı konusunda sıkıntı yaşadım. 8 litreleri geçmişti. Şimdi shell deneyeceğim.