yeni doblo modifiye yardım!!!!!

enes_senel

Yeni Üye
site bi ara sıkıntı yaşadı aslında daha önce açmıştım bu bölümü sohbetler yarıda kaldı.2011 model siyah renk doblomuz var bana modifiye konusunda yardım edermisiniz acaba özellikle reklamcı abilerimm

enes_senel tarafından yazılan metin:
site bi ara sıkıntı yaşadı aslında daha önce açmıştım bu bölümü sohbetler yarıda kaldı.2011 model siyah renk doblomuz var bana modifiye konusunda yardım edermisiniz acaba özellikle reklamcı abilerimm
sevgili kardeşim senin reklamcıya ihtiyacın yok ...paraya ihtiyacın var....Siyah daha doğrusu koyu renkli araçlara krom aksesuar iyi gider......Sitedeki üye araçlarından feyz alabilirsin....Kolay gelsin.......

enes_senel tarafından yazılan metin:
ben şey düşünmüştüm reklamcıda felan dışına bişeyler yaptırrım diye[/quote
Kardeşim benim reklamcıda ancak folyo giydirme ............şerit ön cam arka cam folyo yapabilirsin......

jant al arabayı yere çak camları film yap xenon al aracın ustunde cıta fln warsa sok bagaj üstü spoyleer al en sonunda da bi boya koruma pasta cila yaptır ondan sonra piyasa doblo görsün 😛

arka farlara kırmızı film yaptırabilirsın doblo yazısını söküp fiat amblemini karartabilirsın siyah folyo ile

Back