safeline tarafından yazılan metin:
mrb bende safeline 2010 1,9 var ve son olarak 210 gördüm resmen bunlar yer uçagı araçta hiç bir dizayn yoktur...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------safeline tarafından yazılan metin:
mrb bende safeline 2010 1,9 var ve son olarak 210 gördüm resmen bunlar yer uçagı araçta hiç bir dizayn yoktur...
safeline tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
hız konusunda dikkatli olalım arkadaşlar.
Doblo 6 bin deviri görmüo die biliorm bn de şahsen 1.9 var 4.8 de kapatıo araç bnzinli ise bilememgeremy tarafından yazılan metin:
benim doblo 160 hızda nerdeyse 6bin devir çeviriyor.
beyaz_kaplan tarafından yazılan metin:
Doblo 6 bin deviri görmüo die biliorm bn de şahsen 1.9 var 4.8 de kapatıo araç bnzinli ise bilememgeremy tarafından yazılan metin:
benim doblo 160 hızda nerdeyse 6bin devir çeviriyor.
Sana katılıyorum 90 100 arası gittikten snra 1.9 larda dahi 100 kmde 4.0 4.3 e kadar tüketim değerlerini gördüğünü biliorm... Bu da uzun yol olarak 60 l. ye oranladıktan snra 1300 km ye ykn yol alacağnı thmn ediormbunyas288 tarafından yazılan metin:
Valla arkadaşlar benim hızla işim olmaz *tdown*ben senede 2 defa memlekete gidiyorum 850 km lik yol Antalya-Hatay en fazla 100 ile giderim zaten aracın hız limitide 100 e ayarlı ötünce ayağımı çekiyorum haa otoyolda bu en fazla 120 oluyor.
Hem güvenli hemde ekonomik...*tup*
geçtiğimiz aylarda bodrumda marketçi bir arkadaşımızın başına ilginç bir olay geldi...WOLKVAGEN cady... çukur bir yerde selde kaldı..arkadaşın dediğine göre arabanın plakalarına kadar su yükselmiş..su biraz az çekilince ..marş yapmış araba çalışmasıyla stop etmesi bir olmuş..bi daha marş yapmış çalışmamış..turbodan su almış motor..kaskolu olduğu için yetkili servis devreye girmiş..kısaca yapıldı amma...avrupa olduğu için sıfır motor yapıldı..tabii motor maliyeti sadece 22000 TÜRK LİRASI oldu..işte buda avrupa farkı ..iyiki kaskosu vardı..2006 model bu arabaya bu masraf biraz zor yapılırdı..tahminen dobloya sanırırım 6000,7000 TL. ye sıfır motorda yapılır..selcukan43 tarafından yazılan metin:
ama ne de olsa alman arabası işte abi ne kadar kötülersen kötüle farkını elbet bi yerden gösteriyo. baya bi önce kaza olmuştu 160 km süratle bi temprayla kafa kafaya çarpışmış arabanın motor kısmı komple gidikti inan konsolda dahi hiçbişey yoktu sadece motor gitmişti.