1.3 multijet premio doblo arıyoruz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grkntpl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle dogru biz d3balikesirden aldik telefonda arabanin yedek anahtarinin kegittan kabini sordum var mi diye sasirdi ama amac bir suru yol gidecez nekadar titiz oldugumu anlasin ayni sekilde eksikse bende almak istemem

ama tabi model yili dusuk arabalarda bunlar olmuyor bazi goruyorum adam bagaj pandizotunu almis yada kaybetmis yada satmis bu tipteki insandan araba alinmaz

Ben dobloyu aldim d2. Yolacikmadan yakit aldim aklima geldi stepneye bakti

m yok🙂 satan kisi bolulu oraya birakmis.50. Tl yani cuk ayrinti benim icin sonucda temiz arac kucuk seyler.buyuk seyler kaybettirebilir..fazla ayrinti gerek yok.
Sonuc da sifir arac deyil sorun olcaksa ufak seyler.gidip sifir alican .....

d1 premoda bizim stepneyde çalmışlardı yeniden stepne almıştık

Baktığımız tüm araçlar hiç orada yazıldığı gibi değil insanımız iyice sahtekar mı oldu ne.? Biraz iddialı bir laf oldu ama hiç birisi mi söylendiği gibi çıkmaz şaşırdık. Adam yüzüne vurulacağını bile bile aracıma güveniyorum aracımın arkasındayım diyor. Son baktığımız bir yıl önceki girdiği muayenedeki kilometresinden çok daha düşük şu andaki kilometresi bir de utanmadan ben aracımın arkasındayım diyor.

Facebook sayfamizda Furkan kardeşimiz aracının satılık olduğunu yazmış. Bir bakin derim.

Yanlız araç premio değil elegance mis.

Valla benim dobinin galeriden satis faturasi bile var her sey tamam da sadece sigorta pensesi yok ( arabayi ilk aldigim zamanlardi cakmagin sigortasini patlattim sigorta mandali yok oto aksesuar satanlarda bulamadim onun yerine elektironikci garga burnu aldim onunla hallettim) ama bulursam onuda alip tamamlayacagim

Hoş geldin arkadaşım
Gözüme takılan alacağın aracın özelliğini sayarken 1.3 motor olarak yazmışsın
bunun için fiorino türü küçük kasalı bir araç tercih etmeni tavsiye ederim
Neden dersen motoru güçlü araçlar zayıf araçlardan daha kolay hızlanırlar ve yüklüyken rampalarda zorlanmazlar
sen birde geniş olsun diye büyük kasalı araç alır küçük motor tercihed ersen tercih ettiğin 1.3 motor sırtındaki büyük kasayı ve içindeki yükü daha zor taşıyacağı için daha çok yakıt yakacaktır. Bu dediklerimi değerlendirmeyi unutma .

İlginize teşekkürler. Sürekli uzun yol yapmıyoruz. Bulunduğumuz şehir ve çevresi düz ova ve öyle yük vs. ile ilgimiz olmuyor. Sadece aile aracı olarak geniş tercihi olsun bu kez dedik. Gezi - Piknik vs. masa sandalye rahat rahat gidelim. Binek araçta LPG olunca bagajdan çok şey beklemeyeceksiniz. Bu yüzden bu sefer geniş araç alalım dedik. Aynı vergi - sigorta - hız limiti ve yasal mevzuat olduğu sürece neden dar kasa olsun diyoruz. Bahsettiğiniz Fiorino aklımıza ilk gelen oldu ama bir komşumuzda var doblo'ya göre oldukça dar.

2005 premio serisi doblo gül kurusu diye geçiyor renk 110.000 km. de hatasız diyor satan kişi fiyatıda 23.500 bize fazlaymış gibi geldi ne dersiniz.? Kamyonet olduğu sürece Dynamic serisi var aynı fiyata hemen hemen 2007 modele kadar araçlar var. Sonuçta iki yıl iki yıldır diyoruz. Ama hususi olsa tadından yenmez di. 🙄

chip taktırdır ecufasttan %30 performansını ve %80-90 torkunu artırırsın hiç bişicik olmas banamısın demez vallla

önce paranın ne olduğunu anlatmak lazım o arkadaşa. nasıl kazanıldığından falan bahsetmek lazım. muhtemelen bilmiyodur bunları. öyle fiyat mı olur yaw. vışşşşşş

2005 premioya şuan temiz dünzgün bi araba binici için 18 19 bintl veriliri istediği fiyat yüksek gerçekten

Hususi otomobil dedin mi 5.000 TL daha koy üstüne.

ıkıncıelde araba bulmak gerçekten zor hele 8 9 yaşındaki bi aracın temizine bence piyasadan 1 2 bintl fazla verilir bu konuda dikkatli olun arada bakıyorum çok temiz arabalar var

örnek geçen hafta 2005 doblo 1.9 jtd vip sahra beji renginde fabrikasyon ve 37bin kmde nokta hatasız sıfır gibi 23500tl yazıyordu ertesi gün satıldı ama araba çok güzeldi gerçekten tam binilecek araba bu arabaya 21 22 bin tl bence verilir binici için

Araç temizse ve hoşunuza da gidiyorsa eğer bir miktar fazla vermek çok da önemli olmaz. Zaten o meblağı sanayiye veriyorsunuz daha döküntü bir araç alırken.

döküntü araçlara 19 falan vereceğine hoşuna gittiyse pazarlığını yapıp al gitsin. döküntü araçlara para harcaya harcaya o fiyata ulaşacak zaten bide para harcadığında düzen tutacakmı o da meçhul

Hastasına satarıııızz keyfe keder 🙂

Dosyalar

• 10371964_1521196618123205_2271971288362155257_n.jpg
    10371964_1521196618123205_2271971288362155257_n.jpg
    139 KB · Okunma: 24
@Bursalıkadir
konuşmana bakarsak fiyatı az çok tahmin edebiliyorum 😀

@duhan13
Tok satıcısın mı demek itediniz ?

Back