ufukeser
Daimi Üye
- Adı
- ufuk
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Tekstil
- Modeli
- Araç Yılı
- 2012
- Renk
- Siyah
2011 1.6 maxi 105 hp osmaniye denizli 810 km 100-120 arası hız arada 130-140 çıktım yakıtı tp den aldık ama araç rampalarda çok düştü çekişten herhangi bi ariza duman atma vs yok 4.8 litre ortala ma yaktı shell yada opet gibi yakıt alsam çekiş ve yakıt biraz daha düzelir mi bu konuda öneriniz varmı hangi yakıt?Dün uzun yolda gece yolculuğu yaptım tabiki klima hiç açmadım
Yakıt 3.99 tl alındı
Yol :700 km
Tüketim: 36 litre
Yük: 5 yolcu + 200 kg yük
Hız:90 km Maximum
Yol: ankara -çeşme
Yakıt tüketimi gece olmasından dolayı klimasız olmasından ve 90 km ile yapıldığı için en düşük değeri yakaladım
Bu arada maxi fazla yakmıyor yolda daha oturaklı kısaya göre
Şehir içinde 300 km yapan yakıtla 700 km yapmayı başardım işte bide şehir içinde az yaksa tek sıkıntı şehir içinde yakıtı içmesi.....
Kullanım tarzına ve şartlara göre değişir. Lastik havaları kaç bakım durumu nasıl hepsi etken.erhabalar. 1.3 ile 1.6 motor arasında kalarak uzun araştırmalarım sonucu bakım masrafları şehir içi yakıt tüketimi daha uygun sonucuna vararak 2016 model 1.3 multijet alarak aranıza katıldım. araçla ilgili ilk izlenimlerim olarak genel anlamda memnunum performansı benim için gayet yeterli yalnız yakıt tüketimi ortalama 8.5 görünüyor bu biraz fazla geldi normal midir
İstanbul içi normalde istanbul dışı anormal. Ben en yüklü haliyle klima açık ortalama 100 km hızlarda 6 litre civarı yakıyordum uzun yolda. En yüklü hali dediğim 4 kişi artı ağzına kadar dolu bagaj.İki yıldır doblo kullanıyorum. 1.6 105 bg. Kisa kasa istanbul ici su an 8.8 lt. Gösteriyor. Uzun yolda yaptım şehirler arası 700 -800 im 6.9 altını hic görmedim benim arabada mi sıkıntı var. Orjinal 126 000 de bakim vs görmedi rektefiye şeklinde.. yakıt hep aytemiz ..
Uzun yolda fazla basarsa yakabilir yoksa yüksek.İstanbul içi normalde istanbul dışı anormal. Ben en yüklü haliyle klima açık ortalama 100 km hızlarda 6 litre civarı yakıyordum uzun yolda. En yüklü hali dediğim 4 kişi artı ağzına kadar dolu bagaj.