10 Numara Fiat Hangi Markalar ile Anlaşsın ?

Şimdiye kadar herhangi bir indirimden yararlandınız mı ?

• Evet

• Hayır

• Haberim yoktu ki :)

• Toplam katılım
    47
Yıkama için = Meguiars

Sadece 10 numara Fiat için değil, Team Doblo olarak da bir anlaşma sponsor vs... olarak bizde yerimizi almamız gerekiyor bence.Kendilerinin opel,ford,seat vs... gibi gruplarla çok güzel etkinlikleri oluyor.

Petrol markaları ve lastik markaları ile anlaşma yapılsa iyi olur

@ceyhungulen
Çok doğru bence

Saçma sapan alakasız şeyler le anlaşma yapıyorlar(ayrıca hediyeleride göndersinler nebu öyle birine var birine yok)

@buldas

KONU: 10 Numara Fiat Hangi Markalar ile Anlaşsın ?
Zaten bunun için açtık bu başlığı. Adamlar bizim içi yeni şeyler üretiyorlar. İllaki bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz. Onlara yardımcı olmak için fikir lazım. Bu başlıkan haberleri var ve takip ediyorlar. Bu başlıkta yazılan fikirler üzerine yeni anlaşmalar yapılacak.

Hediye konusunda da bana bile 1 yıl sonra geldi. Gelmeyenlere neden gelmediği konusunda cevaplar yazdık.
Ayrıca gelmeyen üyelerimizin ayrı bir liste yapıp göndereceğiz ve gönderilmesini sağlayacağız.
Denizli'de yöneticiniz @Cetin bey. İletişime geçip ufaktan buluşma yapabilirsiniz ilinizde. Ben de buluşmada gelenlere verilmek üzere size hediye gönderimi yaparım 10 Numara Fiat ın verdiğinden daha çok.

@kardelenkurt

Teşekkür ediyorum Murat Bey.
Bu güzel aydınlatıcı cevabından dolayı 👍👍

Son düzenleme:
Biz denizli olarak iftar da dahi bulusamıyoz 🙂 saten 8 10 kişiyiz herkesin de işi gücü var

Son düzenleme:
Fiat 10 numara oto koruma fiyat i indirimli 140 + kdv ama servise gidince 10 numara fiatli olduğunu muzu nasıl belirtiyoruz
Önceden serviste ki bi işlemde ön numara Fiat indirimi yokmu dedim oneymis bizim öyle biseyden haberimiz yok denildi

@Mehmet Akif
Buyur burdan yak bırakın diger markaları servisler dahi tınlamıyor 10numara programını

@Mehmet Akif
hangi servis sizi aramalarını sağlayalım nasıl haberleri olmaz mış

@kardelenkurt
Önceden dı oldu bayağı geçti artık

Ama oto koruma indirim inden yararlanmak istiyorum servise gidince yine haberim yok demesinler diye ne kanıt gösterebilir im

Autowax kampanyası olsa süper olur başkanım %15-20 kadar. Güzel bir pasta cila üstüne boya koruma atsam süper olacak

Back