Sadece 10 numara Fiat için değil, Team Doblo olarak da bir anlaşma sponsor vs... olarak bizde yerimizi almamız gerekiyor bence.Kendilerinin opel,ford,seat vs... gibi gruplarla çok güzel etkinlikleri oluyor.
KONU: 10 Numara Fiat Hangi Markalar ile Anlaşsın ?
Zaten bunun için açtık bu başlığı. Adamlar bizim içi yeni şeyler üretiyorlar. İllaki bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz. Onlara yardımcı olmak için fikir lazım. Bu başlıkan haberleri var ve takip ediyorlar. Bu başlıkta yazılan fikirler üzerine yeni anlaşmalar yapılacak.
Hediye konusunda da bana bile 1 yıl sonra geldi. Gelmeyenlere neden gelmediği konusunda cevaplar yazdık.
Ayrıca gelmeyen üyelerimizin ayrı bir liste yapıp göndereceğiz ve gönderilmesini sağlayacağız.
Denizli'de yöneticiniz @Cetin bey. İletişime geçip ufaktan buluşma yapabilirsiniz ilinizde. Ben de buluşmada gelenlere verilmek üzere size hediye gönderimi yaparım 10 Numara Fiat ın verdiğinden daha çok.
Fiat 10 numara oto koruma fiyat i indirimli 140 + kdv ama servise gidince 10 numara fiatli olduğunu muzu nasıl belirtiyoruz
Önceden serviste ki bi işlemde ön numara Fiat indirimi yokmu dedim oneymis bizim öyle biseyden haberimiz yok denildi