17 Mayıs Ankara Buluşması

allah nasip ederse göndereceğiz. ama bayrak dağıtan selçuk kardeşim o güzelim bayraktan özellikle kütahyadan olursa arabama bende takar gezerdim zevkle🙂 aah ah bende gelmek isterdim..

Hepberaber olacağımızda günde gelecek inşallah. 🙂

Evet inşallah bende öyle temenni ediyorum.. Piknik için yavaş yavaş planları da yapalım arkadaşlar abiler.. Ben diyorum ki herkes mangal getirsin.. bulunduğumuz yerden et falan alırız kendin pişir kendin ye yaparız harika olur.. özenen olursa aramızda 1-2 parça değiş tokuş yaparak paylaşımda bulunuruz etleri nasıl olur 🙂 et dediğim de tavuk 😀

Herkes mangal getirsin?

500 kişi miyiz? 😀

Ya hilmi ne adamsın 😀 kanka kendin pişir kendin ye yapcaz işte süper olur.. cuma akşamı çıkıyorum sanırım ben ankaraya.. en büyük abimlerde ankaradalar onlara gidicez sanırım..

Yok sağol o zaman, eğlence dedik, işkence olmasın.

İşpaylaşımı olması daha makbule geçerdi. 🙂

selcukan43 tarafından yazılan metin:
Evet inşallah bende öyle temenni ediyorum.. Piknik için yavaş yavaş planları da yapalım arkadaşlar abiler.. Ben diyorum ki herkes mangal getirsin.. bulunduğumuz yerden et falan alırız kendin pişir kendin ye yaparız harika olur.. özenen olursa aramızda 1-2 parça değiş tokuş yaparak paylaşımda bulunuruz etleri nasıl olur 🙂 et dediğim de tavuk 😀

herkes mangal derken başkanım 😱

Aha bi tepki daha işte : )

arkadaşlar tekrar söylüyorum hafta içi olduğu için fazla vakit harcayamam öğle saatlerinde dönmem lazım

cumartesi günü son rütuşları atmamız gerekli o yüzden cumartesi günü akşam 21:00 de katılacaklar burada olsun. Saygılar

Estafurullah murat abi ne başkanı yaw 😀 saolasn iltifatın için.. paylaşım zaten olacak tabi ki de .. ama mangal hepimiz için güzel olur.. C.tesi akşam saat 9 da ankarada olacağım inş. buluşuruz her saat uygundur benim için.. Geldiğimde sana msj atarım zaten murat abi 🙂

Ekrem tarafından yazılan metin:
arkadaşlar tekrar söylüyorum hafta içi olduğu için fazla vakit harcayamam öğle saatlerinde dönmem lazım

zaten sabah alacağız hemen önceden kararlaştırdğımız piknik alanına geçeriz burada senin için hemen mangala başlarız. Et yemeden göndermem 😀

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Ekrem tarafından yazılan metin:

zaten sabah alacağız hemen önceden kararlaştırdğımız piknik alanına geçeriz burada senin için hemen mangala başlarız. Et yemeden göndermem 😀

Ben de yolda kahvaltı edeyim bari 🙂

tamam ben bi arkadaşımla geliyorum yoldaş olsun die 😉 Eskişehirden başka doblocu varsa gezdireyim

Geçerken Fethiye'den beni alsan ne makbule geçer hee 😀

temmuz ortası geçicem fethiyeden o zaman alır bu tarafa getiririm. nasıl dönersin bilmem 😀

Temmuzda beni bulursan alırsan 😀

Kim bilir nerde olurum 😀

Back