- Adı
- Mehmet Ali YALÇIN
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- memur (maliye)
- Aracınız
- Başka Araç
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- gri
tamam dostum verg,mezvnamıtaşıım
Bunu diğer mevzuata alalım...
tamam dostum verg,mezvnamıtaşıım
haklısın dostlar<<<mesaj sayısıda neymıs
maksat sağlık muhabbet olsun......
İnşallahinşallah yaza şöyle güzel bi buluşma yaparız
ahahha *hehe* abi sen sigarayı bıraktığından beri kaç kilo aldın söyle bakalım🙂 kişi başı 1 kuzu.. vay beee..Busefer sucuk ekmek degil kuzu keselim🙂 alalim kisi basi bir kuzu hmmmmm🙂 gecirelim oduna verelim altina atesi cevirelim duralim cevirelim duralim ahahha
Busefer sucuk ekmek degil kuzu keselim🙂 alalim kisi basi bir kuzu hmmmmm🙂 gecirelim oduna verelim altina atesi cevirelim duralim cevirelim duralim ahahha
Busefer sucuk ekmek degil kuzu keselim🙂 alalim kisi basi bir kuzu hmmmmm🙂 gecirelim oduna verelim altina atesi cevirelim duralim cevirelim duralim ahahha
Ooooooooh be kardeşim kuzu mu kişi başımı
*hehe**hehe*Busefer sucuk ekmek degil kuzu keselim🙂 alalim kisi basi bir kuzu hmmmmm🙂 gecirelim oduna verelim altina atesi cevirelim duralim cevirelim duralim ahahha
hayırdır aga?kurban bayramında mı buluşacaksınız? 😀 😀 😀
ahahha *hehe* abi sen sigarayı bıraktığından beri kaç kilo aldın söyle bakalım🙂 kişi başı 1 kuzu.. vay beee..Busefer sucuk ekmek degil kuzu keselim🙂 alalim kisi basi bir kuzu hmmmmm🙂 gecirelim oduna verelim altina atesi cevirelim duralim cevirelim duralim ahahha
3. istanbul kuzu toplantısı... kulağa hoş geliyor...😀😀😀
*hehe**hehe*Busefer sucuk ekmek degil kuzu keselim🙂 alalim kisi basi bir kuzu hmmmmm🙂 gecirelim oduna verelim altina atesi cevirelim duralim cevirelim duralim ahahha
hayırdır aga?kurban bayramında mı buluşacaksınız? 😀 😀 😀
la valla 3 kilo olcak 3 ayda🙂 durduramıyorum kendimi....
bana yardım edin,biri bana dur desin yada durmanın yolunu öğretsinnnnn Allah Rızassı İçİNNNNNN