RAPTOR tarafından yazılan metin:
evet arkadaşlar yeni doblonun servis aralığı 20.000 km.bu aralıkla servise gitmeye kalkarsam 2 senede bir uğrarım servise ben!buda 1 Yıllık periyotlara düşmek zorunluluğu getirir(20000 KM /1 YIL)
geremy tarafından yazılan metin:
evet arkadaşlar yeni doblonun servis aralığı 20.000 km.bu aralıkla servise gitmeye kalkarsam 2 senede bir uğrarım servise ben!buda 1 Yıllık periyotlara düşmek zorunluluğu getirir(20000 KM /1 YIL)
sen artık yıllık bakım yaptırırsın.
sen artık yıllık bakım yaptırırsın.
her yıl muayeneden önce bi bakım yaptırır,servisten çıkar tüve giderim,tüvden çıkar eve giderim.senede bikere 😀
ben 2 yıldır 20 bini dolduramadığım için yıllık bakıma giriyorum.2 defadır 140 tl verdim.hadi seninkide olsun 200 tl.RAPTOR tarafından yazılan metin:
geremy bana hiç öyle gelmiyor.sanırım 20000 de bir bakıma giden arabaya gittiğinde iyi bir fatura çıkarırlar.
ben 2 yıldır 20 bini dolduramadığım için yıllık bakıma giriyorum.2 defadır 140 tl verdim.hadi seninkide olsun 200 tl.RAPTOR tarafından yazılan metin:
geremy bana hiç öyle gelmiyor.sanırım 20000 de bir bakıma giden arabaya gittiğinde iyi bir fatura çıkarırlar.
*yağ
*yağ filitresi
*hava filitresi
*polen filitresi
*periyodik kontrol
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
resimlerin üzerine tıklayınca açılmıyo resimler 🙁 🙁
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
175TL işçilik bence çok fazla yaaa 🙁
aynen abi dediğin gibi sonunda açtım resimleri 🙂RAPTOR tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
resimlerin üzerine tıklayınca açılmıyo resimler 🙁 🙁
resmin üstüne sağ tıkla resmi kaydet can.
dediğin gibi gerçekden söylediğin şeyler yapılsa para değil ama.maalesef çoğu şey es geçiliyor.