2007 Doblomdan gelen ses bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan smh53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serdarengin tarafından yazılan metin:
offf.ben geçen hafta sağ teker bilyesi ses yapıyor diye değiştirdim.orjinali takıldı ama yine ses yapıyor,zaman bulup gidemiyorum vay....wuuuuu ötüyor sinir ediyor adamı...

aga defransiyele ve sağ aks başına baktır!

smh53 tarafından yazılan metin:
ben sorunumu öğrendim şanzımanımın değişmesi gerekiyormuş , 750 lira şanzıman 150 işçilik , parayı bulunca değişecez artık .

arıza tam olarak neymiş?

RAPTOR tarafından yazılan metin:
ben sorunumu öğrendim şanzımanımın değişmesi gerekiyormuş , 750 lira şanzıman 150 işçilik , parayı bulunca değişecez artık .

arıza tam olarak neymiş?

pirizdirek bilyasına baktı bişey yoktu , şanzıman içinde sıkıntı varmış , dişlilerde , adam dediki bunu yaptırman yeni bi şanzıman parasına eşdeğerdir sen en iyisi şanzımanı yenile dedi .

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Geçmiş olsun.

Aracı sıfır mı almıştınız, kaç km.de şu an, çok fazla mı kullanıcısı var, Detaylı bilgi verebilirmisiniz?

araç şuan 102.000 de ikinci el almıştım 82.000 de aracı bi ben bide babam kullanıyor , ama galiba aracı aldığımızdada bu ses vardı günahını almak istemem ama , aldığım adam araca her binişimizde ilk teyibi açıyodu galiba sesi bana duyurtmamak için yapıyodu , neyse sağlık olsun .

Back