edipk
Aktif Üye
- Adı
- Edip KURTULUŞ
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Okul Müdür Yardımcısı
- Modeli
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Gümüş Gri
Enjektorlerinde kaçak olmuş katmanlasmis.enjektorleri sokturup bakımını yaptırabilirsiniz katmanlasmis yerlerde temizlenir2008 1,3 euro 4 motor doblomun motoruna sol taraftan baktığımda motor ile hava filtre kazanı arasında kömürleşmeler gördüm. Halen baktırmadım. Neden olabilir acaba. Teşekkürler...
Enjektör pulundan kaçırmış sonra tıkanmış öyle de kaynamış maddi durumunuz iyiyse bütün enjektörlere bir bakım yaptırabilirsiniz yoksa ve yakıt tüketiminizde bir anormallik gözükmüyorsa sadece o enjektörün pulunu değiştirtebilirsinizDün arkadaşla 2008 doblomun hava filtre kazanını kaldırıp kömürleşmiş bölgeyi temizlemeye çalıştık. Kaba kömürleri kaldırırken 2. enjektörün yanından hava kaçağı elimizle hissettik. Ben motor üst kapağı delinmiş zannettim ama enjektör dibinden üflediğini gördüm. Diğer enjektörlerde sıkıntı gözükmüyor. Kahramanmaraş Elbistandayım. Bura kurcalatmak istemiyorum. Buraya yakın üye ustamız var mı. Bir de sadece 2. enjektörü mü yoksa tüm enjektörleri mi revize ettirmeliyim. Sebebi keçe yada enjektör pulu mudur. Teşekkür ediyorum.
bu zamana kadar sorun olmadıysa Kars'a bile götürür. Geçmiş olsun. Sağlam tamirci var ise görüşün ve gidin derim.Bu enjektördeki kaçak ile 150 kilometrelik Elbistandan Kahramanmaraş'a tamir amacıyla götürebilirmiyim? Araca sıkıntı olur mu, bir de kahramanmaraşta bosch car serviste aracımı yaptırmak istiyorum, üye işyerimiz var mı? Teşekkürler.
Enjekrtörlere bir baktırın hocam.2008 1,3 euro 4 motor doblomun motoruna sol taraftan baktığımda motor ile hava filtre kazanı arasında kömürleşmeler gördüm. Halen baktırmadım. Neden olabilir acaba. Teşekkürler...
Kısa sürede sorun etme hiç etmeyebilir de en fazla enjektör memesi değiştiyse biraz fazla yakıt püskürtür pul değiştiyse yine biraz basınç kaçırması yaşarsınız adam yan sanayide sorumluluğu almıyor illede bozulur diye bir durum yok uzun yolda sorun olmazsa zaten daha sıkıntı olmazEnjektörlere baktırdım. 2 Numaralı enjektör dibinden kaçırıyordu. 1 ve 2 nolu enjektörleri çıkardı. Pompacıya teste gönderdi. 1 tanesi arızalı çıktı ve sadece o enjektöre bakım yapıldı. Ama bakım malzemesi orjinal değil garantisi yok dedi. Tümüne revizyon yaparsam 11 bin Tl isterim deyince ben de 1200 TL vererek arazalıya bakım yaptırdım. Acaba sıkıntı çıkarır mı. Çünkü garanti vermem dedi. Uzun yola gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkarmaz...