2010 1.6 doblo ön frenlerden ses

Engizelektronik

Azimli Üye
Doblo
Adı
Ahmet UZUN
Kan Grubu
0 +
Meslek
ELEKTRONİK
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2010
Renk
METALİK SİYAH
selamlar 2 sene olmadı ön diskleri ve balataları sponsorumuzdan alıp değişmiştim o günden beri ön frenlerden frene basınca ses geliyor ıslık sesi gibi son zamanlarda daha çok yapıyor disklerim temiz usta söylediğine göre balatalar sert yapar dedi tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı balataları değiştirmek istiyorum daha 30 bin km yapmadım balatalarda bitmedi sesi artık çok rahatsız etmeye başladı

tecrübemi (link)yazmıştım, hala sorunum yok.

selamlar 2 sene olmadı ön diskleri ve balataları sponsorumuzdan alıp değişmiştim o günden beri ön frenlerden frene basınca ses geliyor ıslık sesi gibi son zamanlarda daha çok yapıyor disklerim temiz usta söylediğine göre balatalar sert yapar dedi tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı balataları değiştirmek istiyorum daha 30 bin km yapmadım balatalarda bitmedi sesi artık çok rahatsız etmeye başladı
Önceki balatalarım feredo'ydu şimdikiler bosch sorun yaşamadım seste yapmıyorlar fazla fren eskitmediğim için sadece bu ikisini tecrübe ettim

Bizim sonraki bakımda balata ve diskler değişecek marka önerisi var mı 2020 1.6 mj 120 hp lastik 205 65 16

Bizim sonraki bakımda balata ve diskler değişecek marka önerisi var mı 2020 1.6 mj 120 hp lastik 205 65 16
Trw al disk balata takım mükemmel
Yada ucuz yollu opar Bosch al kale marka iş görür Ferrari Sürmüyoz Sonuçta Dublo

Kale marka alın pamuk gibidir kapması mükemmel.

Back