Doblo 2011 1.6 doblo d3 105 hp çekiş sorunu

Batngcr

Azimli Üye
Doblo
Adı
Batın
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Siyah
Öncelikle merhabalar değerli insanlar daha önceki yardımlarınız dan dolayı teşekkür ederim şu an bir problemim daha var aracım 2011 1.6 105 lik araç turboyu normalde 2 bin devirde açarken şimdi 2500 devirlerde açıyor üstelik turboyu açınca kafasını kaldırıyor sonra hemen pusuyor güç kaybı oluyor sanki basınç bir geliyor bir gidiyor gibi oluyor yani araba bir kendine geliyor bir güç kaybediyor daha önce yaşayan var mıdır acaba birde şu trim seslerine bir çare var mı şimdide yardımlarınız için teşekkürler

Trim sesleri 2011 model bir arabada olması doğal tek tek ses gelen yerler gözden geçirilip değişmesi gereken yer değişir.Turbo geç devreye ggiriyor ve bırakıyorsa turbonun bir revizyona girmesi gerekir illede bir ıslık çalması gerekmez içinin açılıp bakılması bakımı yapılması yerinde olur.Sizde turbo havayı geç dolduruyor doldurduğu havayıda muhafaza edemiyor çekişten düşüyor.Yağlama kanallarında sorun olabilir

Turbo ve bileşenlerini kontrol ettirmekte fayda var

Yakıt sistemine bağlı egr gaz kelebeği map sensörü ve carbon clean temizliklerini yaptır düzelir

Yanii sanayi seni bekliyor

Emme manifoldun gaz kelebeğin falan tıkanmıştır genel bi temizlik yaptır egr map sensörü falan düzelü

Trim sesleri 2011 model bir arabada olması doğal tek tek ses gelen yerler gözden geçirilip değişmesi gereken yer değişir.Turbo geç devreye ggiriyor ve bırakıyorsa turbonun bir revizyona girmesi gerekir illede bir ıslık çalması gerekmez içinin açılıp bakılması bakımı yapılması yerinde olur.Sizde turbo havayı geç dolduruyor doldurduğu havayıda muhafaza edemiyor çekişten düşüyor.Yağlama kanallarında sorun olabilir
Tamamdır çok teşekkür ederim

Yanii sanayi seni bekliyor
Bu aralar beni üzüyor zaten bakalım ne olucak satma niyetim var 😔Ama hemen arkasına bir tane 0 120 lik almayı düşünüyorum doblodan vazgeçmem🤭

Bu aralar beni üzüyor zaten bakalım ne olucak satma niyetim var 😔Ama hemen arkasına bir tane 0 120 lik almayı düşünüyorum doblodan vazgeçmem🤭
Güzel

Sıfır faiz kampanyası var.

Back