2011 Fiat Doblo (Resimler)

aynı sorunu bi fiorinoda gördüm...özellikle continental ve brigstone lastiklerde bu sorun çıkabiliyor!

RAPTOR tarafından yazılan metin:
aynı sorunu bi fiorinoda gördüm...özellikle continental ve brigstone lastiklerde bu sorun çıkabiliyor!
O zaman bu lastiklerde bir sorun var......

Lacivertdeniz tarafından yazılan metin:
arkadaslar çok teşekkür ediyorum bilgilerinize ve tebriklerinize. baki bey olmadı 45 psi deneyelim bakalım.
Kardeşim birak beyi falan ben senin abinim Baki abi de biz bir aileyiz .....dene tabii ama kesinlikle öneriyorum nitrojen bastır 4 lastik 20 tl

bakiergul tarafından yazılan metin:
Yük taşımasanda 40 psi de lastik yanakları yayılıyor.......45 psi gayet iyi yinede sen bilirsin birde nitrojen bastırtırsan lokum oluyor lokum..........

Baki abi, nitrojen için tavsiye edebileceğin bir yer var mı. nerde bastırabilirim?
kadıköy, ümraniye, beykoz olabilir.

melrock tarafından yazılan metin:
Baki abi, nitrojen için tavsiye edebileceğin bir yer var mı. nerde bastırabilirim?

Rot-balans ve lastikçilerde bulabilirsin. Dördüne 20TL gibi bişii istiyorlar.

bilgi için teşekkürler. dün bende nitorjen bastırdım lastiklere. konuyu ilk defa burdan duyup araştırdım. bakalım ilerde nasıl bir faydası olacak, merak ediyorum.

Yük taşımasanda 40 psi de lastik yanakları yayılıyor.......45 psi gayet iyi yinede sen bilirsin birde nitrojen bastırtırsan lokum oluyor lokum..........

Gel kardeşim yanıma hemen hallettireyim ...ayp ettin.......

bilgi için teşekkürler. dün bende nitorjen bastırdım lastiklere. konuyu ilk defa burdan duyup araştırdım. bakalım ilerde nasıl bir faydası olacak, merak ediyorum.
Kardeşim b astırdıysan zaten aradaki farkı kısa zamanda hissedersin........................

Lacivertdeniz tarafından yazılan metin:
arkadaslar çok teşekkür ediyorum bilgilerinize ve tebriklerinize. baki bey olmadı 45 psi deneyelim bakalım.
Kardeşim birak beyi falan ben senin abinim Baki abi de biz bir aileyiz .....dene tabii ama kesinlikle öneriyorum nitrojen bastır 4 lastik 20 tl

45psi çok değil mi baki abim? Ben 39-40 falan basıyodum? Bu nitrojen olayını da hiç denemedim. gerçekten fark ediyor mu?

aga 45 hakkaten çok değilmi?

benim araba için kitapçık önler 33 arkalar 39 yazıyor,bende aynısını vuruyorum...

tamz tarafından yazılan metin:
45psi çok değil mi baki abim? Ben 39-40 falan basıyodum? Bu nitrojen olayını da hiç denemedim. gerçekten fark ediyor mu?

45 çok değil anormal bence, tavşan gibi habire zıplar direksiyon 🙂

Normal lastikte ne kadar fark oluyor açıkçası bilmiyorum, ancak nitrojen Michelin energy saver (adı üzerinde) tarzı lastiklerde inanılmaz farkediyor.

daha önce nitrojen kullanmadım.ama yararı olduğuna kesinlikle katılıyorum geçen hafta lastiklerimi 32 yaptırdım.goodyear gt3 orjinal lastikler var üzerinde.
nitrojende kaç psi olmalı bilmiyorum.

Arkadaşlar benim araç biliyorsunuz 16 jant ve her daim 300 kilo yüküm sabit yani takım çantalarım önce 40 psi bastık yanaklar yayıldı sonraddan 45 psı bastık topladı kendini.......

Gel kardeşim yanıma hemen hallettireyim ...ayp ettin.......

çok sağolasın abi. şimdilik işimi gördüm ama ilk vaktimde çayını içmeye gelecem.

Back