2011 Model Doblo Bagaj Kapisi Açilmiyor?

@yunus0635
Benim araçta sağ arka cam bazen kendiliğinden açılıyor.bezende düğmeye bastığımda açılmıyor .
Kilitçiye baktırırken sorun yaratmadı ve bu şekilde birşey yapmayacağını söyledi sebebi ne olur acaba.
Balata sprey le temizliyorum ve zımpara lıyorum kısmi fayda oluyor sanki akabinde tekrar oluyor.

@ufukeser
akünün kutup başını çıkar tak sistem resetlensin

Benim doblonun kide acilmiyor icerden nasil acicam

@İlker saygili
arka bagaja geçip kilidin orda icerde gizli gözüken tırnağa saatcik tornavida ile bastırıp açacan

Yuvarlak İçine Aldığım Yerden Bagaj Kapağını Aç
FB_IMG_1515194287038.jpg

Peki yunus bey ariza neden kaynakli sol taraftaki kablolardanmi?

Birde dun aksam basimiza bir olay geldi sol tarafa vurup kacmislar aracimda boya yok boyatmak istemiyorum gocuk duzeltme ise yaramaz tahminimce ama yardimlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Sin resim sabah sildikten sonra cektim fakat göçük cok ne yapmak lazim

geçmiş olsun 400 yada 800 isterler

Sağolasın hocam kaportaciya sordum 1200 tl dedi sol surgulu kapi cam alti boyanacak birde depo kapigin alti duzeltilip boyanacak fakat aracta boya yok boyatmak istemiyorum gocuk duzeltme ile kurtaracak tanidik yokmu

Ben söktüm tamir ettim taktım biraz zahmetli oldu ama başardım

@Tek6545
Süper

teşekkür ederim oto elektrikçiye gittim . bagajı elektrik verip açtılar ve arızayı dedğiniz körük içindeki kablolarda buldular. Kablolar kopmuş.
tamam ama arka kaputu önce açmamız lazım kablolara erişmek için nasıl acacağız

kabloları tamir etmek için önce kaputu açmam lazım nasıl acarım bi tarif edin

o kabloyu ben defalarca tamir ettirdim çözüm olmuyor maalesef parçacıyla görüştüm o kablo grubu ilk d3 lerde sıkıntılıymış şuan satılan kablo grubu geliştirilmiş olanı ben daha önceki d3'ümde de aynısını yaşadım şimdikinde de. çözüm yeni kablo grubu alıp değiştirmek sorun ortadan kalkıyor.
2018 eylül de 275 tl ye almıştım.

Back