2012 1.3 Multijet Egr Yazılım

İnferno

Yeni Üye
Adı
Hamdi
Herkese merhaba 2012 doblo 1.3 multijet premio modeli aldım bi ay kullandım ve sonunda arabnın 4 bin deviri gecmediğini ve 130 km gecmediğini gördüm bu normalmidir

@İnferno
İsta anadolu yakasındayım egr iptal ettirmek iatiyorum ve yazılım yaptrmak istiyorum yardım edebileck varsa sevinirim keyifli forumlar

Aracınızın kaç bin km de

Linke tıklayabilirsiniz

(link)

Aracınız euro 4 motor partikül yok sadece egr temizletin ve birde würht katkı atın en ucuz bu şekilde sorununuz hallolur

Yeni almışsınız hava filtresi ve mazot filtresi mutlaka değiştirin

yazılım ve egr den sonra tahminen 125 hp ye yakın güç elde edersiniz

yazılımdan önce güç ve aktarma organlarını kontrol ettirip öyle yaptırın

@İnferno
Hava akışmetre manifol egr sökülüp temizlenecek. Manifolt üstünde map sensörü temizlenecek. Takılırken egr nin önüne galvaniz veya kalın sac kestirip kapayın işini bilen usta egr körlemeyi bilir. İşlem bitince deneyin tatmin etmese ;
Yüksek devire yine çıkmazsa katı içini tornacıda kırdırman gerekecek katın içi dolmuş geri tepme yapıp turboyu sıktığı için olabilir. Katı kapatırken argon kaynağı kullansın muayenede sıkıntı yaşamazsın.

@İnferno
Sponsorumuz Gürses oto ile irtibata geçiniz

@İnferno
Avrupa yakası sultangazi de uğur usta var istersen yönlendireyim.

@Sezgin Tok
İşlerimin yoğunluğundan doşayı karşıya pek gecemiorum anadolu yakasındayım

@İnferno
EGR körleme ve kat iptalini yetkili servis yapmaz dışardan iyi bir ustaya yaptırmanız gerekir

Mazot filitresini orijinal mi kullandınız?Piyasada çok fazla yan sanayi parça var yan sanayi filitre şişme yapıyor ve mazot doyurmadığı için araç gitmiyor.Mazot filitrenizi ve yağ filitrenizi kesinlikle yetkili servisten orijinal olandan alınız.Orijinal ise mazot pompanız ve enjektörler aracın çekmemesine neden olabilir bunlara baktırınız.

Back