Doblo 2012 safeline doblo ruhsat kaydı

muratk55

Azimli Üye
Doblo
Adı
Murat
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm. Bugün 2012 model safeline doblo sahibi oldum. Fakat araç ruhsatta 1.3 90 premio diye geçiyor. Araç premio değil kesinlikle safeline. Şüphede kaldım acaba neden böyle diye. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Aracım mk2 bu arada mk2 nin son üretim yılı oluyo bildiğim kadarıyla

Selamın aleyküm. Bugün 2012 model safeline doblo sahibi oldum. Fakat araç ruhsatta 1.3 90 premio diye geçiyor. Araç premio değil kesinlikle safeline. Şüphede kaldım acaba neden böyle diye. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Ruhsatta segmentler yanlış yazabilir.Bende de active yazıyor ama araçta bulunan özellikler premio

Bendede 2013 safeline var. Fakat ruhsatta DOBLO DYN 1.6 M.JET yazıyor ki olması gereken diye biliyorum.

Ruhsatta segmentler yanlış yazabilir.Bende de active yazıyor ama araçta bulunan özellikler premio
İnsan şüphede kalıyor yani ister istemez. Peki vergi farkediyor mu mesela active ile premio arasında vergide fark oluyo mu? Daha önce dayımda berlingo vardı klimalı. Tek opsiyonu klima idi galiba ki ruhsatta berlingo ac yazıyodu. Ülkecek konfora göre vergi ödediğimiz için o berlingonun vergisinin düzlerine göre de farklı olacağını düşünüyorum.

Segmentler arasında vergi olmaz kamyonet,otomobil ruhsatlı olursa fark eder motor hacmi,yaş gibi etkenler fark eder

Sorun olmaz hocam.

90lık d2 yok hocam ama Ecu ile yapıyorlar. 90 bg 2010'dan sonra geldi.
Şimdi d2 ve d3 ler 2010-2012 yıllarında ikiside üretildi. d3 lerin 1.3 90 lıkları var. Bu d2 aracı alan alan kişi, özel istek üzerine 90 lık motor istemiş olamazmı? Aynı motorun d3 lerde 90 lığı varken bundada öyle istemiş olabilir. Ruhsatta da ondan dolayı 90 lık yazıyo olabilir.

Şimdi d2 ve d3 ler 2010-2012 yıllarında ikiside üretildi. d3 lerin 1.3 90 lıkları var. Bu d2 aracı alan alan kişi, özel istek üzerine 90 lık motor istemiş olamazmı? Aynı motorun d3 lerde 90 lığı varken bundada öyle istemiş olabilir. Ruhsatta da ondan dolayı 90 lık yazıyo olabilir.
Hayır.

Bugün enjektörlerimi bakım yaptırdım. Enjektörcüm araçtan çıkan enjektörlerin 90lık enjektörü olduğunu söylüyor. Çok garip.araç 2012 safeline d2 kasa. Ruhsatta 90 Premio diye geçiyor. Araç hatasız boyasız. Bi anlam veremedim.

Bugün enjektörlerimi bakım yaptırdım. Enjektörcüm araçtan çıkan enjektörlerin 90lık enjektörü olduğunu söylüyor. Çok garip.araç 2012 safeline d2 kasa. Ruhsatta 90 Premio diye geçiyor. Araç hatasız boyasız. Bi anlam veremedim.
Bilmyorum hocam. Ama 90'lık d2 yok.

Back