muratk55
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 6 Temmuz 2024
- Adı
- Murat
- Kan Grubu
- 0 -
- Aracınız
- Doblo
Ruhsatta segmentler yanlış yazabilir.Bende de active yazıyor ama araçta bulunan özellikler premioSelamın aleyküm. Bugün 2012 model safeline doblo sahibi oldum. Fakat araç ruhsatta 1.3 90 premio diye geçiyor. Araç premio değil kesinlikle safeline. Şüphede kaldım acaba neden böyle diye. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
İnsan şüphede kalıyor yani ister istemez. Peki vergi farkediyor mu mesela active ile premio arasında vergide fark oluyo mu? Daha önce dayımda berlingo vardı klimalı. Tek opsiyonu klima idi galiba ki ruhsatta berlingo ac yazıyodu. Ülkecek konfora göre vergi ödediğimiz için o berlingonun vergisinin düzlerine göre de farklı olacağını düşünüyorum.Ruhsatta segmentler yanlış yazabilir.Bende de active yazıyor ama araçta bulunan özellikler premio
Sorun olmaz hocam.Selamın aleyküm. Bugün 2012 model safeline doblo sahibi oldum. Fakat araç ruhsatta 1.3 90 premio diye geçiyor. Araç premio değil kesinlikle safeline. Şüphede kaldım acaba neden böyle diye. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Peki mk2 lerde 90 lık motor olanlar varmı 1.3 olupSorun olmaz hocam.
90lık d2 yok hocam ama Ecu ile yapıyorlar. 90 bg 2010'dan sonra geldi.Peki mk2 lerde 90 lık motor olanlar varmı 1.3 olup
Bende öyle biliyorum da ruhsatta 90 lık geçiyo da bendeki d290lık d2 yok hocam ama Ecu ile yapıyorlar. 90 bg 2010'dan sonra geldi.
Şimdi d2 ve d3 ler 2010-2012 yıllarında ikiside üretildi. d3 lerin 1.3 90 lıkları var. Bu d2 aracı alan alan kişi, özel istek üzerine 90 lık motor istemiş olamazmı? Aynı motorun d3 lerde 90 lığı varken bundada öyle istemiş olabilir. Ruhsatta da ondan dolayı 90 lık yazıyo olabilir.90lık d2 yok hocam ama Ecu ile yapıyorlar. 90 bg 2010'dan sonra geldi.
Hayır.Şimdi d2 ve d3 ler 2010-2012 yıllarında ikiside üretildi. d3 lerin 1.3 90 lıkları var. Bu d2 aracı alan alan kişi, özel istek üzerine 90 lık motor istemiş olamazmı? Aynı motorun d3 lerde 90 lığı varken bundada öyle istemiş olabilir. Ruhsatta da ondan dolayı 90 lık yazıyo olabilir.
Bugün enjektörlerimi bakım yaptırdım. Enjektörcüm araçtan çıkan enjektörlerin 90lık enjektörü olduğunu söylüyor. Çok garip.araç 2012 safeline d2 kasa. Ruhsatta 90 Premio diye geçiyor. Araç hatasız boyasız. Bi anlam veremedim.Hayır.
Bilmyorum hocam. Ama 90'lık d2 yok.Bugün enjektörlerimi bakım yaptırdım. Enjektörcüm araçtan çıkan enjektörlerin 90lık enjektörü olduğunu söylüyor. Çok garip.araç 2012 safeline d2 kasa. Ruhsatta 90 Premio diye geçiyor. Araç hatasız boyasız. Bi anlam veremedim.