2012 Yeni DOBLO Premio Konfor Paket

UğurBalci

Fenomen Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Meslek
İşçi
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
KURŞUN GRİ
çoğunuzun bildiği üzere salı günü 2006 model 1.3 multijet aracımı sattım biraz borçlarımızı ödeyip rahata erdik

bugün ise 15.000 tl lik kampanya kredisi için başvuru yaptık kredimiz onaylandı pazartesi ise krediye onay verip gidip biraz da bursadaki bonota ya kaporamızı vericez elimizde bi çek var çekin tarihi ise önümüzdeki ayın 25 inde yani yteni araçımız doblo my life hazırlanıp bonoto bir ay kadar beklicek bizde çekimizi bozdurur bozdurmaz gidip araçımızı alıcaz çek verelim dedip kabul etmediler ama kampanyadan yararlanmak için de hemen bu ay başvurduk belki önümüzdeki ayda kampanya olmaz diye

hayırlı olsun toprağım.
1,3 - 1,6 - 2,0 hangisi ?

hayırlı olsun

2,0 my life yokmuş arkadaşlar pardon. 🙂

1.3 toprağımm

sağolun arkadaşlar

hayırlı olsun.

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin ne renk aldınız birde ne kadara aldınız doblonuzu

kredili fiyatı ile 37 bin tl

hayırlısı olsun inşallah

inşallah kardeşim

şimdiden hayırlı olsun kardeşim. allah kaza bela göstermesin.darısı başıma diyeyim 🙂

amin kardeşim allah inşallah herkese nasip eder ilk senin yanına gelicem toprağım 😀

hayırlı olsun kardeşim. Hep mutlu günlerde kullanırsın inşaallah. Boya ve koltuk koruma yaptırabilirsen iyi olur. İzlenimlerini bekliyeceğiz artık.

hayırlı olsun......

sağolun arkadaşlar

hayırlıı olsuunnn 😀 gelsinde cık abi piyasaya peş peşe pıyasa yapalım 😀 ben gemlıktekılerın aklını aldım onlara soylerım sana artıstlık yapmazlar 😀

Back