2012 Yeni DOBLO Premio Konfor Paket

inşallah mehmet abi artık yarını sabahı bekliyoruz

alınca hepsi geçer

hayırlısıyla alsamda bi gecelere kadar gezsem tadını çıkarsam 😀

evet o ilk akşam gezmek çok zevkli ilk hafta 1000 km yol yapmışık

sonunda arkadaşlar sonunda arabama kavuştum ve alır almaz izmite gidip geldim geldikten sonra bu saate kadar doya doya gezdim gerçekten mükemmel bir araç hele o virajlarda insana sağladığı güven muhteşem hiç korkmadan en keskin virajlara girebiliyorsunuz heleki yokuş kalkış desteğine bayıldım bittim diyebilirim yol tutuşu asvalta yapışı şahane resmen araba altınızda kayıyo helal olsun fiata

sonunda arkadaşlar sonunda arabama kavuştum ve alır almaz izmite gidip geldim geldikten sonra bu saate kadar doya doya gezdim gerçekten mükemmel bir araç hele o virajlarda insana sağladığı güven muhteşem hiç korkmadan en keskin virajlara girebiliyorsunuz heleki yokuş kalkış desteğine bayıldım bittim diyebilirim yol tutuşu asvalta yapışı şahane resmen araba altınızda kayıyo helal olsun fiata
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

tekrar hayyırlı olsun.gözünüz aydın güle güle kullanın.

sağolun arkadaşlar teşekür ederim

ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanın

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin fotolarıda bekliyoruz şöyle taze taze 😀

ilk binip kullanan yorumları hep aynı doblo hakikaten güven veriyor

Yeni doblonuz hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermeden keyifle, uzun km' ler binmenizi nasip etsin. Aracınız, o kadar çile çektikten sonra eminim daha bir kıymetli olmuştur, kavuşunca daha bir fazla rahatlamışsınızdır.

hayırlı olsun.kardeşim rabbim kaza bela göstermesin.güle güle kullanın.

saolun arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun

hep güle güle gezin inşaallah.

toğrağım hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela göstermesin. güle güle bin inşallah.

hayırlı olsun. güle güle kullanın kardeşim. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

saolun arkadaşlar

Back