aynen. hepsi unutulur.alınca hepsi geçer
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...sonunda arkadaşlar sonunda arabama kavuştum ve alır almaz izmite gidip geldim geldikten sonra bu saate kadar doya doya gezdim gerçekten mükemmel bir araç hele o virajlarda insana sağladığı güven muhteşem hiç korkmadan en keskin virajlara girebiliyorsunuz heleki yokuş kalkış desteğine bayıldım bittim diyebilirim yol tutuşu asvalta yapışı şahane resmen araba altınızda kayıyo helal olsun fiata
sonunda arkadaşlar sonunda arabama kavuştum ve alır almaz izmite gidip geldim geldikten sonra bu saate kadar doya doya gezdim gerçekten mükemmel bir araç hele o virajlarda insana sağladığı güven muhteşem hiç korkmadan en keskin virajlara girebiliyorsunuz heleki yokuş kalkış desteğine bayıldım bittim diyebilirim yol tutuşu asvalta yapışı şahane resmen araba altınızda kayıyo helal olsun fiata
sonunda arkadaşlar sonunda arabama kavuştum ve alır almaz izmite gidip geldim geldikten sonra bu saate kadar doya doya gezdim gerçekten mükemmel bir araç hele o virajlarda insana sağladığı güven muhteşem hiç korkmadan en keskin virajlara girebiliyorsunuz heleki yokuş kalkış desteğine bayıldım bittim diyebilirim yol tutuşu asvalta yapışı şahane resmen araba altınızda kayıyo helal olsun fiata