2021 Doblo Koltuk Altı Taban Süngeri(Keçesi)

Doğukann

Yeni Üye
Doblo
Adı
Doğukan
Kan Grubu
B RH -
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar merhba,
2021 Doblo arabama 3.5 litre kadar süt döküldü. Sol arka koltuğa dökülen süt fazla olduğu için ön koltuğa kadar yayıldı. Koltukları söküp kontrol ettiğimde koltuk altında bulunan taban süngerlerinin sütü çektiğini fark ettim. Bu süngerleri kullanmak istemiyorum. Süngerleri nereden nasıl temin edebilirim. Ya da farklı bir önerisi olan var mı?

Sponsorumuz Evren Yedek Parça ile görüşün tedarik eder

Vaktiyle ben yenilemiştim

@yunus0635 Yunus Bey Evren Oto Yedek Parçayı aradım ama hiç satmadıklarını belirttiler. Sadece halıfleks varmış onlarda. Eğer satın aldığınız kişilerin irtibat teli varsa bana atabilir misiniz?

Ayrıca arkadaşlar çok önemli bir konu. Araba komple sökülü halde. Yenş sünger alarak aracımı toplamak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

@yunus0635 Yunus Bey Evren Oto Yedek Parçayı aradım ama hiç satmadıklarını belirttiler. Sadece halıfleks varmış onlarda. Eğer satın aldığınız kişilerin irtibat teli varsa bana atabilir misiniz?
Ömrü ünlü oto ile görüş

Döşemecilerden tedarik edebilirsiniz.Süt çok berbat bir şey arkadaşım 6 defa aracını yıkadı yine kurtaramadı sattı dedim döşemeyi yeniden yapsan daha iyiydi.Döşeme halısını da iyi yıkayın keçeden ne kadar yıkasanız da yine içine hapsedebiliyor

Benim on tarafa dokuldu. 20cm2 keçeyi kesip soktum attım. Süt berbat. Bakteri ürüyor hemen. Ne yaparsan yap. Yenilemek şart.

Back