F filizcima Daimi Üye Kayıt 2 Ekim 2010 Mesaj 146 14 Kasım 2010 #21 aracı senın yapan yınemı bu cocuk yazısı bence allah kaza bela vermesın hayırlı olsun :d
B By_GeCe Azimli Üye Kayıt 4 Ekim 2009 Mesaj 34 14 Kasım 2010 #22 tşkler arkadaşlar ses sisteminin 2 tane olmasının sebebi biri arkadaşımındı bn bu arabamda 4 basla gezdim süper bişey oluyor gerci bagaj diye bişey kalmıyordu 😀 yorumlar icin cok tşkerler... ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN....
tşkler arkadaşlar ses sisteminin 2 tane olmasının sebebi biri arkadaşımındı bn bu arabamda 4 basla gezdim süper bişey oluyor gerci bagaj diye bişey kalmıyordu 😀 yorumlar icin cok tşkerler... ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN....
R RockeR Azimli Üye Kayıt 9 Temmuz 2010 Mesaj 45 14 Kasım 2010 #23 araç çok iyi o akü bunları kaldırıyormu merak ettim birine falan danıştın mı taktırırken kutu basları falan ? allah kaza bela vermesin kardeşim 😉
araç çok iyi o akü bunları kaldırıyormu merak ettim birine falan danıştın mı taktırırken kutu basları falan ? allah kaza bela vermesin kardeşim 😉