ADANA BULUŞMASI

Adana ya hazirlik yapdigimiz doğrudur

IMG_20150905_161220.jpg
IMG_20150905_160121.jpg
IMG_20150905_155553.jpg

@m_ates27
sen 6 de abi okadar olmaz derse team doblo antep yöneticisiyim de o da olmazda ayhan bey i bu gerekeni söle verir 🙂

ayrıca 20 tişört ve 10 sticker gönderebildik @duhan13 kardeşimize

5 adana ismaile
5 mersin tuncay abiye
5 antep mustafa abiye
5 osmaniye yasin e verilecek

tuncay abi buluşma brandasını yaptı onu da toplu foto çekerken önünüzde tutarsınız

@kardelenkurt
Bana bir arka sticker olsa yeterli şimdilik [emoji17]

@kardelenkurt

Allah ini Sevim senin.
Teşekkürler.

@hamzakarakaya

Hamza abi senin stickiri ben ayarlarim abi

@m_ates27
Babana rahmet kardasim Sağol allah razı olsun

Valla aklım orda kalacak ama hersey kısmet

Bişi değil abi tüm gecmislerimize rahmet olsun

@m_ates27
Amin inşallah

Hazirliklar bitti. Saatler kaldi. Tshirt sticker bende abiler sabah erkenden ordayim insallah. Mustafa abi ozelden numarami gonderiyorum ulasirsin adanaya yaklasinca. Baska gelecek arkadas varsa bana ulasirsa sevinirim.

Allah tan bizi olmazsa 5 araçla oradayiz yaklasinca ararim irtibata geçeriz gardasim benim

1e9e22d82a8891f2e93b05326c4b226e.jpg
aşka dikkat edin Adanaya giderken [emoji2]

@hamzakarakaya

Radar nerede abii

Adanaya giderken otobanda baspinardan girin otobanda radar 1 mistik ustaya yaklaşırken veya geçince 2 Osmaniye 20 km kala 3 giseleri çıkınca 5 km de ortada

Yarın yola çıkan arkadaşlar arabanızın suyunu yağını cam suyunu lastik havalarıni arabayi calistirmadan kontrol ederek yola çıkan malum hava şartları çok sıcak yanınızda 5 litre su bulundurun yolda hersey olabilir stepne kriko bijon kolu eksik olmasın yarın yola çıkan tüm arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar dilerim lütfen hız sınırlarını aşmayın yolda bir birinizle yarışmayın dikkat edin kendinizi ve trafikte seyir halinde olan arkadaşları zor durumda bırakmayın allaha emanet olun selametle gidin inşallah

Teşekkürler abi

@m_ates27
Rica ederim kardeşim

Back