AİRBAG ARIZA SİNYALİ

arkadaşlar selamlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var
2007 model 1,3 premio doblom var iki gün önce airbag ışığı sönmedi
burada bir elektrikçiye gittim ustanın pc si aracın airbag beynine bağlanamadı
dün yetkili servise gittim servisin pc side bağlanamadı diğer bölümlere bağlanıyo
ancak hava yastığınına bağlanamıyo
sonra servisteki usta beynin değişmesi gerektiğini söyledi fiyat 1500 lira civarı
şimdi ne yapacağımı bilemedim
yardımlarınızı bekliyorum 5057412372 numaram
teşekkürler

arkadaşlar bir yardım edecek yok mu airbag ışığı yana yana geziyorum bu da hiç hoşuma gitmiyor.
burada bir ustaya gittim kendi pc sine yazılım geleceğini söyledi haftaya gel dedi bir hafta sonra gittim yazılımın gelmediğini haftaya gelmemi tekrar etti.

@crepis
Öncelikle geçmiş olsun lamba yanması seni yolda falan bırakmaz merak etme İstanbul'da olsan yardımcı olurdum bulunduğun yerde beyin tamiri yapan bir yer bulabilirsen hallettirebilirsin

ilginiz için teşekkür ederim
aslında burada bu işle ilgilenen bir usta var ancak sadece bir kişi olduğu için işi yoğun proğram gelecek diye bekletiyo inş çözer şu işi

Abi airbag kablolarina baktinmi çıkmış olabilir soketi

koltuk airbag ların varsa kotuk altındaki soketleri bi kontrol et.

hocam sıkıntı aracı yetkili servise de götürdüm servis elemanı aracı pc ye bağladı bilgisayar airbag beynini görmedi diğer yerlere bağlanıyo airbag e bağlanmıyo
muhtemelen beyinden dedi yenisi 1450 lira dedi ama benim gittiğim ustaya git boşuna para verme o tamir ediyo dedi
usta da sallıyo gibime geliyo

geçmiş olsun. servisin bilgisayarı görmezse diğer ustanın ki hiç göremez gibime geliyor ama hayırlısı. bekleyin biraz daha bakalım.

servisi gec Hocam iyi bir elektronikciye git büyük ihtimal airbag sensorudur arabanin onunde motorun ön kısmında radyatörün üst kısımlarında yapıştırılı idi benim dobloda

@hkkzgz
aynı sorun bende de vardı Hocam 2006 1.9 multijet de yukarıda yazdığım gibi çözüldü

hocam ilginiz için teşekkür ederim
dün aracı tekrar ustaya bıraktım
airbag beynini değiştirdik dedi çıkma takmış yenisi 1600 lira diyo
350 lira dedi 150 sini verdim 200 ünüde bayram sonu inş...

@crepis
Sorun çözüldü mü abi

şimdilik bir problem yok
Ben aracı çalıştırırken lambaların sönmesini bekliyorum
buda biraz uzun sürüyo acaba bir zararı olurmu

Back