akü amper değerleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
60 aamper yeterli bence d1de tesisatta vardı 60 amper yetiyordu

Arkadaşlar Doblo larda yeni akü taktıgınzda hemençalıştırmayın en az 9 sefer kontak açıp kapatırsanız hafıza kendini yeniliyor bilginize

• Beğen
Tepkiler: Gun
Aküde en iyisi hangisi acaba yardımcı ulurmusunuz

@Bingölumitoz
garantili en uygun fiyatlı hangisini bulursanız.gerisi biraz şans. ama bilindik markalar daha garanti.

@Bingölumitoz
Abi biz aldik varta ve eski arabamizdada vardi cok iyi bir marka

Varta aküde en iyi markalardan biridir.Üretim tarihine dikkat edin.

2012 D2 Kasa ilk akü bitti kaç amper akü önerirsiniz

Ben MUTLU akü kullanıyorum 72 Ah
Araç 1.6 multijet 105 lik

Gayette Çok memnunum Deden toruna bizim aile hep mutlu akü kullanıyoruz

Abiler ve beyler ben elektirikciyim 1.3 1.9 farketmez dizel araclarda amper nekadar yuksek olursa sabahlari basmasi rahat olur sarj dinamasi yorulmaz en ideali 72 74 1.3 dobloya 105 amper taktik 1 senedir canavar araba

@iskeyfiyeli
105 amper akü nasıl sığdı akü yuvasına?

En ideali 72 ah 1.6 lar için.

Son düzenleme:
biz aküyü değiştirince akü yerine 72 amperde sığdı ama büyük olur diye 60 amper taktık 😀 😀
Bizde 2008 d2 1.3 m.jet doblo var aküsü 60 amper ben 72 amperle değiştirmek istiyorum ama akü kutusuna uayarmı uymazmı diye tedirginim

Bizde 2008 d2 1.3 m.jet doblo var aküsü 60 amper ben 72 amperle değiştirmek istiyorum ama akü kutusuna uayarmı uymazmı diye tedirginim
Bende imzamdaki araç var 72 takıyorum kutuya uyuyor bazıları kalıbı çok az bir şey fazla gelebilir biraz kasar kutuyu ama oraya oturur takabilirsiniz

Bende imzamdaki araç var 72 takıyorum kutuya uyuyor bazıları kalıbı çok az bir şey fazla gelebilir biraz kasar kutuyu ama oraya oturur takabilirsiniz
72 amper hangi marka aküyü kullanıyorsunuz?

Önceki aküm povver di bitti bulunduğum ilçede pek usta yok olanda da klas akü vardı o anlık taktım 7 yıl dolmak üzere devam ediyor siz isterseniz bilindik markalardan alın İnci,mutlu veya varta bu tamamiyle duygusal 🙂 Akü birazda şans oluyor çok sağlam dediğin sorun çıkartabiliyor

Back